.

Kiosztotta Bochkort Balázs felesége.. Olyat ütött, mint egy légkalapács, nagyon ég Bochkor arcaKülönös, hullámokat vetett Bochkor Gábor kijelentése, aki élő műsorban tett megjegyzést Sebestyén Balázs házasságára. Balázs feleségét úgy tűnik, rosszul érintette a dolog, mert Viki pénteken Instagram oldalán üzent az ellenérdekelt rádiósnak, mégpedig olyanokat, amit nem tesz zsebre Bochkor Gábor. Történt mindez pénteken délelőtt, csakhogy, nagyon hamar, percek alatt megváltoztak a dolgok. Ugyanis a bejegyzés nyomtalanul eltűnt a csaknem 45ezer követővel rendelkező, nyilvános közösségi profilról.

Ahogy korábban a Blikk is megírta, csütörtökön Hajdú Péter menyasszonyával is beszélgettek a Retro Rádió reggeli műsorában Bochkor Gáborék. Miután nemrég kiderült, hogy Láng Eszter elhagyja az RTL Klubot és a jövőben a Life TV munkatársa lesz, ahol párja vezérigazgatóként dolgozik, szóba került, vajon mennyire szerencsés a munkával keverni a magánéletet. Hajdú kedvese elmondta: szerinte vannak olyan párkapcsolatok, amelyek így is jól működnek. Sebestyén Balázst hozta fel példaként, aki évek óta együtt dolgozik a feleségével. Bochkor erre meglepően reflektált: „Dehát az egy szomorú pár!” – jelentette ki, majd miután erre Eszter felcsattant, hozzátette: "Én csak szomorúságot látok. Akárhányszor látom őket együtt, az mindig szomorú volt.” (...) "Én annyira, tényleg, a Balázst úgy átöleltem volna, hogy ne szomorkodjon” – mondta még, hozzátéve: „De ha ez egy munkakapcsolat, akkor tök jó”.

Úgy tűnik, Sebestyén Balázshoz is eljutott a hír, hogy Bochkor Gábor élő adásban véleményezte a párkapcsolatát. Ugyan a rádiós még nem reagált a történtekre, felesége azonban nem hagyta annyiban: hosszú posztban szúrt oda Bochkornak az Instagram-oldalán.

Sajnos nem sokkal a közzététel után a posztot, - melyben Balázs felesége fájó ponton szúrt oda a más ember párkapcsolatára megjegyzést tevő Bochkor Gábornak, mivel Bochkornak ráadásul nem is lehet fogalma sem, milyen valójában Sebestén Balázsék kapcsolata - eltávolították, így mi sem közölhetünk egyelőre részleteket belőle, pedig higgyék el, minden szava ütött, mint a légkalapács. 

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak