Ő Arnold, aki a 3 éves kislánya szeme előtt verte agyon terhes feleségét


Ő Arnold, aki a 3 éves kislánya szeme előtt verte agyon terhes feleségét



Szinte kivégezte várandós feleségét és még meg nem született babáját az elborult szegedi férfi, M. Arnold. Közös lányuk, Jázminka, a szomszédos szobában vészelte át apja ámokfutását.

Néma csend honol annak a szeged-kiskundorozsmai háznak a környékén, ahol egy élet boldogságát írta felül pénteken egy emberi ésszel felfoghatatlan tragédia: a házban lakó, mindenki által kedvelt és tisztelt 38 éves családapa, M. Arnold vadállatias kegyetlenséggel mészárolta le nyolc hónapos várandós feleségét, Gabriellát, méghozzá közös, hároméves kislányuk, a pici Jázmin szeme előtt. A férfi embertelen tette után elmenekült, és egyenesen édesanyjához rohant, akinek elmondta, mit tett a feleségével és még meg nem született gyerekükkel. Az asszony valóságos sokkot kapott, és bár a szíve szakadt meg szeretett fiáért, de első útja a rendőrségre vezetett, ahol azonnal bejelentette, hogy mit tett a fia, akit fél óra múlva el is kaptak Domaszéken.


A HELYIEK KÉPTELENEK SÍRÁS NÉLKÜL BESZÉLNI A TÖRTÉNTEKRŐL:

– Egyszerűen nem értem, mi történt Arnolddal. Bár midig zárkózott volt, de láthatóan rajongásig szerette Jázmint és Gabit, valósággal körülrajongta őket, nem volt olyan, amit meg ne tett volna kettőjükért – mesélte a család egyik ismerőse, aki mindig is harmonikus, boldog párnak látta Gabriellát és Arnoldot:


 Tragédia Szegeden: Lánya előtt gyilkolta meg feleségét Arnold

– Egyszerűen nem értem, mi történhetett Arnold fejében, sokan féltékenységről és anyagi gondokról suttognak, de én egyiket sem vettem észre. Gabi csodás anyuka és szerető feleség volt. Zumbát oktatott, az volt a szenvedélye, nagyon jó táncos volt, de minden szabadidejét a családjának szentelte – húzta alá az ismerős. Úgy tudjuk, hogy a kis Jázminkát Gabi édesanyja, Gabriella vette magához:

– Remélem, Jázminka nem látta ezt a szörnyűséget, és Gabi néniben tartja majd a lelket a kis unokája – reménykednek az ismerősök. Arnoldot szombaton előzetes letartóztatásba helyezték különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt, ez azonban nem jogerős, mert a férfi fellebbezett a döntés ellen.