Osho: Ne hallgass olyan híreket, amelyek félelmet keltenek. Ne foglalkozz állandóan a járvánnyal. A FÉLELEM az önhipnózis egyik formája.

 


"OSHO-t 40 évvel ezelőtt megkérdezték: "Hogyan kerülhetek el egy járványt?

Osho így válaszolt : Rosszul tetted fel a kérdést, a helyes kérdés így hangzik: Hogyan kerülhetem el hogy ne féljek a haláltól, amit a járvány okoz?


Az emberek a FÉLELEMBE halnak bele, nem a járványba. Nincs veszélyesebb vírus a Földön, mint a FÉLELEM. Értsd meg ezt a félelmet, mert különben halott leszel, mielőtt a tested meghal. Ennek semmi köze a vírushoz.....

Normál esetben képes vagy kontrollálni a félelmeidet, de abban pillanatban, amikor kitör az őrület, elveszíted a tudatod, és nem is tudod, hogy elveszítetted a kontrollt a félelem felett. 


És a félelem miatt mindent végrehajtasz.. Sok ember öngyilk@s lesz vagy másokra is veszélyt jelent. Figyelj! Ne hallgass olyan híreket, amelyek félelmet keltenek. Ne foglalkozz állandóan a járvánnyal. A FÉLELEM az önhipnózis egyik formája. Ez egy kémiai folyamatot indít el a szervezetben és olyan mérgező lehet, hogy meg is ölhet. Egy járvány során az energia az egész világon irracionális lesz. Ezáltal minden pillanatban egy fekete lyukban lehetsz. A meditáció megvédi az aurádat, hogy a negatív energia ne tudjon beléd hatolni."

- Osho"