.

Apus, apus! Nézd már egy bolond meg szembejön velünk az autópályán! Mit egy Bözsikém, mit egy!? MIND!Varga Zoltán írása

"Soha nem tetszett ez a vicc. Mert ostoba. Mert nem is szellemes. Mert még egy jóízűt röhögni sem lehet rajta. 

Erre, tessék!

Mi ülünk tízmillióan a rohadt viccben nem nevesített, roggyant Trabantban, amiben a gázt lehegesztette, a féket meg rég kilopta apus és bandája. 

Mi, az elképedt, megvezetett, kirabolt magyarok. Mi, akik most, guvadt szemekkel csak azt látjuk, hogy a mi „apusunk”, a Kedves Vezető nem kizárt, hogy totál kattant. Zizi. Ketyós. 

Mit mondjak még? Ha ez a csávó nem őrült, akkor minden bizonnyal én vagyok az, meg Európában még, vagy 740 millióan, akik már a legkevesebb jóindulat nélkül figyelik, ahogy ez a totyakos, szoláriumozott fejű, vérbenforgó szemű gyűrött gazember dűt-borít.

Szóval ott tartunk, hogy a szokásos pénteki, közrádiós őrületen – ez a fickó, ha nem szerelmes a saját hangjába-gondolataiba, hát terelőkutya legyek a Hortobágyon! – a Kedves Vezető szerényen bejelentette a V1-ek megalakulását, a valójában soha nem létezett visegrádi négyekből redukálódott ragyogó formációt, amiben a Kedves Vezető miatt mindenki üvöltve elmenekült...ööö...hol tartottunk? Ja! Szóval a pénteki állampárti rádiós liturgián közölte, hogy a lengyelek is elhagyták a bolondok hajóját, vagy mit, és egyedül maradtunk, már hivatalosan is. 

Ha ráér, meg jól kiretusálják majd a „Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” rigmusból a mocskokat, eddig se sok vizet zavartak, a bort meg átírják pálinkára, végtére is ezért, jobban mondva: CSAK ezért szabadságharcolt, hogy nőne köröm a pimpijére.

De, amúgy, ő „LÁTJA, HOGY MIRE MEGY KI A JÁTÉK”, amitől végképp kétségbe is estem, mert én meg régóta azt figyelem, a Kedves Vezető egyre vadabbakat tud látni, a pikli tudja mitől - bár látva az állampárt generális vonzódását a...khm....vicces kis cuccokhoz, vannak elképzeléseim róla, - aminek viszont szörnyű vége lesz, mint minden ilyen jellegű mentális zavarnak általában.

Merthogy rá, ne erőltessék azt a kurva jogállamiságot, neki senki nem mondhatja meg, mit hord el a közösből a felcsúti dácsájába, Balatont, fél Budapestet, Dunántúlt, ilyeneket. Érdekes, hogy a jogállamisággal nemcsak neki van gondja, de annak a sok kedves, szimpatikus elítéltnek is, akik például Sopronkőhidán múlatják a drága idejüket a hülye jog miatt, ahelyett, hogy betörni járhatnának. Nekik is sok gondjuk van a cuccal, csak szerencsétlenségükre ők nem politikusok, kormányfők, csak szimplán gazemberek.

Nézzék! Lehet itt bármit mondani, meg, jó, focialista-illiberalista hívőként ész nélkül szurkolni a narancssárga csapatnak. Lehet. Meg lehet legyinteni arra áhítatos hívőként, ha ellopták az öltözőket, az egyik kaput, meg mindent, a sajátjukat meg bedeszkázták. Lehet. De, ez, a közeles, és közös jövőnk, mindenkire érvényes drámát jelent majd, függetlenül a Kedves Vezetőbe vetett feltétlen hittől és csodálattól,  mert ez a szerencsétlen teljes mentális zavara minden erejével röhögve hajtja a rábízott népet ki Európából, valami őrült-nyomorult félázsiai, totális diktatúrába.

Oda, ahol majd ugyanúgy fognak égnek meredni a Kedves Vezető arany lovasszobrai, amit a szemétben guberáló, éhező, ellátás nélkül tengődő nép majd csak távolról imádhat, mint minden rendes, másik posztszovjet Közép-ázsiai diktatúrában az lenni szokott.

Mert a Kedves Vezető nem akar „ingyenpénzt”, közös hitelt az EU-tól, nagyon jó neki az aranyáron kibocsájtott devizakötvény is, meg a 30 évre eladósított ország. hogyne lenne jó! Tojik ő rá, nem neki lesz vele gondja, hanem a tízmillió bámész magyarnak, aki majd nyögni fogja a kamatokat. annyi mindig marad, hogy stadiont építhessen, meg az egyre nagyobb repcsiparkot tankolni tudják.

Mert a Kedves Vezető szerint „AKI NINCS AZ UNIÓBAN, AZ GYORSABBAN TUD VÉDEKEZNI A KORONAVÍRUS ELLEN” Aha! Értem. illetve nagyon nem. Mi vaaan? Aki nincs az unióban, annak jobb? EMBER! Normális vagy? A kedves mama jól van?

Szerintem meg elmegy a fenébe, az összes kuplungos hatalmi mániájával együtt!  Engem, a családomat ne abajgasson az orosz kísérleti vakcinájával, meg az is biztos, hogy ki nem visz a civilizációból, valami őrült-beteg-hibbant-vegyigyümi szagú-zsírostokájú diktatúrába, az tuti! "

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék