Apus, apus! Nézd már egy bolond meg szembejön velünk az autópályán! Mit egy Bözsikém, mit egy!? MIND!


Apus, apus! Nézd már egy bolond meg szembejön velünk az autópályán! Mit egy Bözsikém, mit egy!? MIND!



Varga Zoltán írása

"Soha nem tetszett ez a vicc. Mert ostoba. Mert nem is szellemes. Mert még egy jóízűt röhögni sem lehet rajta. 

Erre, tessék!

Mi ülünk tízmillióan a rohadt viccben nem nevesített, roggyant Trabantban, amiben a gázt lehegesztette, a féket meg rég kilopta apus és bandája. 

Mi, az elképedt, megvezetett, kirabolt magyarok. Mi, akik most, guvadt szemekkel csak azt látjuk, hogy a mi „apusunk”, a Kedves Vezető nem kizárt, hogy totál kattant. Zizi. Ketyós. 

Mit mondjak még? Ha ez a csávó nem őrült, akkor minden bizonnyal én vagyok az, meg Európában még, vagy 740 millióan, akik már a legkevesebb jóindulat nélkül figyelik, ahogy ez a totyakos, szoláriumozott fejű, vérbenforgó szemű gyűrött gazember dűt-borít.

Szóval ott tartunk, hogy a szokásos pénteki, közrádiós őrületen – ez a fickó, ha nem szerelmes a saját hangjába-gondolataiba, hát terelőkutya legyek a Hortobágyon! – a Kedves Vezető szerényen bejelentette a V1-ek megalakulását, a valójában soha nem létezett visegrádi négyekből redukálódott ragyogó formációt, amiben a Kedves Vezető miatt mindenki üvöltve elmenekült...ööö...hol tartottunk? Ja! Szóval a pénteki állampárti rádiós liturgián közölte, hogy a lengyelek is elhagyták a bolondok hajóját, vagy mit, és egyedül maradtunk, már hivatalosan is. 

Ha ráér, meg jól kiretusálják majd a „Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” rigmusból a mocskokat, eddig se sok vizet zavartak, a bort meg átírják pálinkára, végtére is ezért, jobban mondva: CSAK ezért szabadságharcolt, hogy nőne köröm a pimpijére.

De, amúgy, ő „LÁTJA, HOGY MIRE MEGY KI A JÁTÉK”, amitől végképp kétségbe is estem, mert én meg régóta azt figyelem, a Kedves Vezető egyre vadabbakat tud látni, a pikli tudja mitől - bár látva az állampárt generális vonzódását a...khm....vicces kis cuccokhoz, vannak elképzeléseim róla, - aminek viszont szörnyű vége lesz, mint minden ilyen jellegű mentális zavarnak általában.

Merthogy rá, ne erőltessék azt a kurva jogállamiságot, neki senki nem mondhatja meg, mit hord el a közösből a felcsúti dácsájába, Balatont, fél Budapestet, Dunántúlt, ilyeneket. Érdekes, hogy a jogállamisággal nemcsak neki van gondja, de annak a sok kedves, szimpatikus elítéltnek is, akik például Sopronkőhidán múlatják a drága idejüket a hülye jog miatt, ahelyett, hogy betörni járhatnának. Nekik is sok gondjuk van a cuccal, csak szerencsétlenségükre ők nem politikusok, kormányfők, csak szimplán gazemberek.

Nézzék! Lehet itt bármit mondani, meg, jó, focialista-illiberalista hívőként ész nélkül szurkolni a narancssárga csapatnak. Lehet. Meg lehet legyinteni arra áhítatos hívőként, ha ellopták az öltözőket, az egyik kaput, meg mindent, a sajátjukat meg bedeszkázták. Lehet. De, ez, a közeles, és közös jövőnk, mindenkire érvényes drámát jelent majd, függetlenül a Kedves Vezetőbe vetett feltétlen hittől és csodálattól,  mert ez a szerencsétlen teljes mentális zavara minden erejével röhögve hajtja a rábízott népet ki Európából, valami őrült-nyomorult félázsiai, totális diktatúrába.

Oda, ahol majd ugyanúgy fognak égnek meredni a Kedves Vezető arany lovasszobrai, amit a szemétben guberáló, éhező, ellátás nélkül tengődő nép majd csak távolról imádhat, mint minden rendes, másik posztszovjet Közép-ázsiai diktatúrában az lenni szokott.

Mert a Kedves Vezető nem akar „ingyenpénzt”, közös hitelt az EU-tól, nagyon jó neki az aranyáron kibocsájtott devizakötvény is, meg a 30 évre eladósított ország. hogyne lenne jó! Tojik ő rá, nem neki lesz vele gondja, hanem a tízmillió bámész magyarnak, aki majd nyögni fogja a kamatokat. annyi mindig marad, hogy stadiont építhessen, meg az egyre nagyobb repcsiparkot tankolni tudják.

Mert a Kedves Vezető szerint „AKI NINCS AZ UNIÓBAN, AZ GYORSABBAN TUD VÉDEKEZNI A KORONAVÍRUS ELLEN” Aha! Értem. illetve nagyon nem. Mi vaaan? Aki nincs az unióban, annak jobb? EMBER! Normális vagy? A kedves mama jól van?

Szerintem meg elmegy a fenébe, az összes kuplungos hatalmi mániájával együtt!  Engem, a családomat ne abajgasson az orosz kísérleti vakcinájával, meg az is biztos, hogy ki nem visz a civilizációból, valami őrült-beteg-hibbant-vegyigyümi szagú-zsírostokájú diktatúrába, az tuti! "