.

Árnyékszékbe dobta az újszülöttjét ez a 28 éves asszony. Állítólag nem vette észre, hogy megszülte a babátA nagykikindai Gradski, online regionális hírportál szerint Danijela D. 28 éves homokrévi (Mokrin) fiatalasszony egy, a házuk mellett lévő árnyszékszékben szülte meg, majd otthagyta újszülöttjét.


Állítólag a férjének fogalma sem volt arról, hogy a felesége terhes, a kisbaba pedig beleesett az árnyékszékbe. A nagykikindai hírportál szerint végül a férj riasztotta a mentőszolgálatot.


Az egészségügyi dolgozók kimentették a babát, édesanyjával együtt Újvidékre szállították. A mentősöknek azt sikerült megállapítaniuk, hogy a köldökzsinórt a családtagok közül valaki elvágta.


A hírportál által szerzett nem hivatalos információk szerint a csecsemő fején és a testén is sérüléseket találtak. A kisfiút és az édesanyát is ellátták, az újszülöttet az újvidéki Vajdasági Gyermek- és Fiatalvédelmi Intézetbe szállították, míg az édesanyát a nagykikindai kórház nőgyógyászati és szülészeti osztályán gondozzák.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék