Bea asszony kitálal: Győzike mindig mindenben hazudik, kezd elege lenni belőle


Bea asszony kitálal: Győzike mindig mindenben hazudik, kezd elege lenni belőle



Vajon igaz, hogy a férfiak sokkal többet hazudnak, mint a nők? A Life TV hétfői Bréking adásának forgatásán a meghívott vendégek legalábbis erre a következtetésre ju­tottak.

HA HAZUGSÁGRÓL VAN SZÓ, GYŐZŐT HÍVJÁTOK! Ő RENGETEGET HAZUDIK. MINDENRŐL

– osztotta meg Gáspár Bea a férjéről.


 

Amikor Holdampf Linda mű­sorvezető arra kérte, mondjon egy példát, a családanya kifakadt.


– Mondjuk, nincs más otthon, csak mi ketten vagyunk, és lá­tom, hogy le van véve a fűtés. Megkérdezem, hogy ő csinálta-e, erre letagadja. Néha csak röhögök az egészen, de időnként nagyon felidegesít ezekkel.


Persze még Győzőt is felül tudta múlni az egyik szomszédjuk lódítása, aki nem mindennapi sztorival igyekezett megetetni a nejét.


A SZOMSZÉDUNK, MIUTÁN KÉT HÉTIG NEM JÖTT HAZA, AZT HAZUDTA A FELESÉGÉNEK, HOGY ELVITTÉK AZ UFÓK

– mesélte Bea, ám ami még megdöbbentőbb, hogy a nő nemcsak hitt neki, hanem még örült is, hogy épségben visszahozták az urát az idegenek.


De nemcsak a Gáspár család férfi tagja szeret lódítani, mint kiderült, a másik vendégtől, az influenszerként és vállalkozóként is ismert Visváder Tamástól sem idegen a dolog.


– A feleségemnek csak akkor nem mondok igazat, ha valamivel meg akarom lepni, de ez in­kább csak csúsztatás – kezdte Palácsik Lilla férje. – Hazudni nem tudok neki. Viszont a szülőknek, ismerősöknek simán. Csak az a baj, hogy Lilla állandóan lebuktat.


Az adásban egyébként szó lesz még arról is, jó dolog-e a szülőknek pénzzel tömni a gyere­keiket, vagy hogy érdemes-e óriási feneket keríteni egy lánykérésnek.