.

Karda Bea nem látogatja meg volt férje, Som Lajos sírjátKarda Bea irtózik a halál gondolatától, ezért igyekszik is távol tartani magától. Ez persze nem mindig megy simán, hiszen már nem élnek a szülei, és több kedves kollégáját is elvesztette az elmúlt időszakban.

Beköszöntött az advent, nyakunkon a karácsony, Karda Bea is várja az ünnepeket, de idén kicsit másként. 

A LEHETŐ LEGSZŰKEBB KÖRBEN TÖLTÖM AZ ÜNNEPEKET. EGYÉBKÉNT IS KICSI A CSALÁDOM, DE A ROKONAIM KÖZÜL MOSTANÁBAN TÖBBEN IS BETEGEK VOLTAK. EGYÉRTELMŰ, HOGY VIGYÁZNUNK KELL EGYMÁSRA, HISZEN A KORONAVÍRUS NEM JÁTÉK!

- mondta a Borsnak az énekesnő. - Lesz nálunk egy ebéd vagy vacsora, és örülünk egymásnak. Attól lesz szép a karácsonyunk, hogy együtt vagyunk egy kicsit.

Kérdésünkre elárulta, nem tervezi, hogy egykori férje, gyermeke apja, Soma Lajos sírját felkeresse az ünnepi időszakban.


- Nem vagyok temetőbe járó típus. Magamban emlékszem, a szívemben, esetleg egy mécsest is meggyújtok otthon. Elkeserít a tudat, hogy milyen sokan meghaltak már az életemben, köztük a szüleim is. Halottak napján persze viszek virágot a nyughelyekre, de a karácsony nekem másról szól – vallotta be a legendás énekesnő, aki ugyan nem retteg a haláltól, de igyekszik magától távol tartani.


NEM AZ ELMÚLÁSTÓL FÉLEK, HANEM AZ AHHOZ VEZETŐ ÚTTÓL. NEM TUDHATOM, HOGYAN FOGOK ELMENNI, DE NEM SZERETNÉK SZENVEDNI.

Néha elfog a szorongás, de jó érzéssel tölt el, hogy 11 éve van egy férjem, akiben sosem csalódtam, és hiszem, hogy nem is fogok. Ha belegondolok, hogy Benkő Laci és Balázs Fecó is mennyit szenvedhetett, az elkeserít, ezért inkább igyekszem csak a jó dolgokra fókuszálni – szögezte le Karda Bea, és azt is kinyilvánította, hogy egyszer, remélhetőleg nagyon sokára, hogyan szeretne ő átlépni a túlvilágra.

- Édesanyám mosolygó arccal elaludt. Ennél szebben nem is lehet elmenni.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak