.

Lehet, hogy mégse ő volt a tettes? VV Fanni ügyében váratlan fordulatot hozott egy szamtanúA vádlott szerint a celeblány a kanapén feküdt, lélegzett és hangokat adott ki, amikor felért a lakásába.

A hétfői tárgyaláson dr. Farkas Gabriella bírónő többször is megállította a helyszínelési videók vetítését, és szembesítette a látottakkal a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót, akit többek között arról is kifaggatott, pontosan mi fogadta a férfit, amikor belépett a lány lakásába?


HA JÓL EMLÉKSZEM, FANNI AZ AJTÓHOZ KÖZELEBBI FEHÉR KANAPÉN, A FAL FELÉ FORDULVA FEKÜDT, AMIKOR B. ERIKA BEENGEDETT A LAKÁSBA. TISZTELT BÍRÓNŐ, BIZTOSAN ÁLLÍTOM, HOGY NOVOZÁNSZKI FANNI LÉLEGZETT, ÉS HALLOTTAM AZT IS, AHOGY NYÖSZÖRÖG

– válaszolta a bírónőnek a vádlott, aki a tárgyalóteremben rá is mutatott a kanapéra.


B. László továbbra is azt állítja: őt Fanni barátnője, B. Erika hívta oda kétségbeesve, hogy Fanni túlitta és túlszívta magát, és valahogy segítsenek rajta. Ez pedig a mostani, novemberi tárgyalássorozaton elkezdett némi bizonyosságot nyerni, ugyanis az egyik tanú, Fanni takarítónője elmondta, hogy a celeblány a hírekkel ellentétben igenis szerette az alkoholt, és füves cigaretta maradványt is talált nála az erkélyén.


A vádlott további története - amitől három éve nem tágít - azonban máig kétséges a bíróság számára. Az, hogy ő ezek után két BMW-s férfinak átadta az ájult, és mint azóta kiderült, vérző lányt, és hogy azóta nem tud róla semmit...Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak