.

Magányosnak, és védtelennek érezte magát a nyugdíjas bácsi magát a kórházban.. Az orvos azonnal megölelte, és bíztatta őt szép szavakkalEgy amerikai fotós rendszeresen meglátogatja az egyik houstoni kórház koronavírusos betegeknek fenntartott intenzív osztályát, ám egyáltalán nem tudja megszokni azt, amit az intézmény falai között nap mint nap lát. Go Nakamura természetesen a betegjogok miatt az elkészített fotóinak csak a töredékét oszthatja meg a nagyvilággal, ám a múlt héten a hálaadás ünnepén sikerült egy olyan pillanatot megragadnia, ami az egész járványt is szimbolizálja.


FÉNYKÉPÉN A KÓRHÁZ EGYIK ORVOSA, DR. JOSEPH VARON TELJES VÉDŐFELSZERELÉST VISELVE NYUGTATJA ÖLELÉSSEL EGYIK, KORONAVÍRUSSAL FERTŐZÖTT IDŐS BETEGÉT.

 

Nakamura szerint mielőtt a fotót elkészítette, a beteg azt mondta, nagyon magányosnak és sebezhetőnek érzi magát, ezután orvosa egy meghitt öleléssel próbálta megnyugtatni a nyugdíjas férfit. A fotós szerint bár Dr. Varon gyakran kerül közelebb egyes betegeihez, és próbálja őket nap mint nap biztatni, azt még nem látta, hogy bárkit is megölelt volna közülük.


HÁLÁS VAGYOK, HOGY MEGÖRÖKÍTHETTEM EZT A CSODÁLATOS PILLANATOT ÉS SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI AZ ÖSSZES EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓNAK A KEMÉNY ÉS ÁLDOZATOS MUNKÁT, AMIT MÉG AZ ÜNNEPEK ALATT IS ÉRTÜNK VÉGEZNEK.

– írta Nakamura a fotójához.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék