Pécsi Ildikónak a halála előtt megadatott a talán legfontosabb dolog:


Pécsi Ildikónak a halála előtt megadatott a talán legfontosabb dolog:A Kossuth-díjas színésznő éveken keresztül nem állt szóba a nagyobbik unokájával, nyár óta azonban egyre több időt töltöttek együtt.

Pécsi Ildikónak a halála előtt megadatott a talán legfontosabb dolog: rendezte a kapcsolatát nagyobbik unokájával, ifjabb Szűcs Csabával.

A családtagok viszonya évekkel ezelőtt romlott meg, amikor a színésznő fia és Pártos Csilla elváltak egymástól. Csabika, akit imádott a nagymamája, eltávolodott a családtól, egy másik szomorú esemény azonban újra közel hozta őket egymáshoz. Nagypapája, Szűcs Lajos júliusi halála utána nagymama és unoka újra közel kerültek egymáshoz.


Idén nyáron a ripost-nak mesélt erről a család egy közeli barátja.


„Csabi úgy döntött, a hétvégén meglátogatja Ildikót. Nagyon jól érezték magukat együtt, nyoma sem volt a korábbi nézeteltéréseknek. Nosztalgiáztak, régi képeket nézegettek, majd ellátogattak a temetőbe is, hogy egy kicsit elidőzzenek Szűcs Lajos sírjánál. Én úgy látom, Csabi hozzáállása sokat változott, Ildikó pedig nagyon örült a találkozásnak, és persze annak, hogy visszakapta az unokáját” – fogalmazott lapunknak akkor az ismerős.