Pintér Sándor belügyminiszter, jön házi karantén a Grófo temetésén részvevőknek?!


Pintér Sándor belügyminiszter, jön házi karantén a Grófo temetésén részvevőknek?!Pintér úrnak szegezték az alábbi kérdéseket : 

Milyen rendőri intézkedés történt Grófo-Kozák László tegnapi, több száz fős szolnoki temetése alatt? Ha nem történt rendőri intézkedés, akkor annak mi az oka? A kockázatok előzetes ismeretében miért álltak ölbe tett kézzel a hatóságok? Vezetnek-e be a résztvevőkre vonatkozóak kötelező hatósági karantént a következő napokban?


Ezekkel a kérdéssel fordultam az imént Pintér Sándor belügyminiszterhez, miután a sajtóban megjelent képek és beszámolók tanulsága alapján több százan, közülük többen a járványügyi intézkedéseket nyilvánvalóan megszegve vettek részt Grófo-Kozák László mai szolnoki temetésén.


táns koronavírus, az egyik ország ...

]

Nagy szomorúság nekem, hogy ezt az írásbeli kérdést meg kellett írnom a belügyminiszternek, de felelős politikusként, a Nemzetbiztonsági bizottság elnökeként mást nem tehetek. Közös biztonságunk nemzeti érdek. A szabályok betartása alól senki nincs, és nem lehet felmentve. Nincsen olyan körülmény, amely bárkiket mentesítene ezek alól a szabályok alól.