Baukó Éva páros lábbal szállt bele Tóth Gabiba : " a gyerek a CSOK miatt született Tóthéknál, és amúgy is Tóth egy felkapaszkodott..."


Baukó Éva páros lábbal szállt bele Tóth Gabiba : " a gyerek a CSOK miatt született Tóthéknál, és amúgy is Tóth egy felkapaszkodott..."



"Milyen brandet építenek Tóth Gabi köré, hogy ennyire kozmetikàzni kell,? Mi is képviseli a brandet? Adott egy középszerű énekesnő, aki Cserháti Zsuzsának képzeli magát. Egy slágert nem tudok felidézni tőle, ha van neki egyáltalán. Akinek van énekhangja, az sztár, akinek nincs az meg csak kiabál, miközben mindvégig ő az, aki kiabál? A fene nagy brandbe miért nem fért bele, hogy a rajongók lássák, Tóth igazi arcát? Mert azért koronavírus idején tönkretenni egy családot, nem éppen keresztény-konzervatív dolog. Kedves sajtósok! Tóth főszerkesztője lett a magyar sajtónak? Faxon küldi a menedzsere általa kreált kozmetikázott cikkeket? És a valóság hol marad Gabikám? Úgy tűnik az imidzsépítés köszönő viszonyban sincs a valósággal. Itt vagyok én, akinek csak az őszinteség marad! Adódik a kérdés mit tett le Tóth az asztalra? Szült egy gyereket, kellett a CSOK? Egy a nővére hátán felkapaszkodott sikongva, ordítva, örjöngve, “éneklő”, tapolcai nőről beszélünk , aki elfelejtette, hogy nem is olyan rég mégcsak egy való világ rajongó volt! Ezek után lehet kirúgatni engem is!

A címem : Média    Még mielőtt belémállnátok, hogy mit foglalkozok én vele, vélemény-és szólásszabadság van. Nem én voltam sem az első sem az utolsó, aki véleményez másokat. Tóth is keményen beleállt pár celebtársamba.pl .Schobert Norbi-ba. Akkor őt miért nem vettétek elő. Az egész poszt egy véleménynyilvánítás és éljen a demokrácia. Ti mindig azt írjátok, hogy én gonosz és rosszindulatú vagyok. Én vagyok a gonosz? Én nem rúgattam ki senkit a munkahelyéről egy degradáló komment miatt! Azért a ló@asznak is van vége!"