Mindenki aggódik, Sas Józsi bácsi is elkapta a vírust és kórházba kerültA kabarékirály hosszú ideje az otthonában betegeskedett, de így is elérte őt a járvány.

 

A születésnapján akartuk köszönteni, de lesújtó hírt kaptunk Sas Józsefről (82). Egy bennfentes informátor közölte lapunkkal, úgy tudja, a hosszú ideje betegeskedő kabarékirály koronavírus miatt kórházba került.


Napközben a házánál hiába csengettünk, hogy a születésnapja kapcsán olvasóink jókívánságait átadjuk, még az ápolója sem szólt ki az ablakon, ahogyan korábban szokott, de a felesége, Zsuzsa asszony autója sem állt a megszokott helyén. Egyre többen aggódnak a humorista állapotáért, hiszen hiába keresték telefonon, hogy gratuláljanak, jó egészséget kívánjanak, idén nem lehetett vele így sem beszélni. Sas közösségi oldalára 69-en küldtek születésnapi jókívánságokat, amire egyetlen reagálás sem érkezett a színművész vagy a családja részéről. A Blikk kereste a régi Mikroszkóp színpados kollégáit is, de egyikük sem tud semmit Sasról, ahogy eddig, most is szorítanak a gyógyulásáért.

Kívánunk nagyon sok erőt és egészséget Józsi bácsinak!