Müller Cecília megkapta az oltást, de nézzék csak meg közelebbről a képet..


Müller Cecília megkapta az oltást, de nézzék csak meg közelebbről a képet.. Az az álhír terjed pontosabban idézve: 


"Az országos tisztifőorvos szerdán a Szent Imre kórházban kapta meg a Pfizer-BioNTech vakcinájának első adagját.

Viszont az ott készült felvételek alapján felmerül két döbbenetes kérdés!


1. Valóban Müller Cecília „oltakozott”? Mert az előző napon róla készült fotóhoz képest elég nagy eltérés mutatkozik az oltás alanya és közte. Lehet nem véletlenül próbálták egy szokatlanul nagyméretű szájmaszkkal elfedni ennyire az arcát, hogy ne ismerhessük fel, ki van mögötte?

Ennek ellenére a különbségek a két „Müller Cecília' között elég szembetűnőek!


2. De van még egy súlyos probléma ezzel a propaganda felvétellel, ugyanis szemmel is jól láthatóan az oltáskor nem vették le az injekciós tű védőkupakját!


Ha már a lakosságot nem kímélik, és mindenkire az oltásokat erőltetik, LEGALÁBB A LÁTSZATRA ADNÁNAK, és ne hülyítenének még ilyen módszerekkel is bennünket! Vagy most már a hiszékenységet is tesztelik, hogy mi az, amit még gond nélkül be lehet adni az embereknek? Pedig ebből a nagy többségnek már elege lett!


Még nagyítani sem kell, annyira jól látható, hogy ez is csak egy kamu oltás volt, mint megannyi már, amik korábban az interneten megjelentek, csak nem akarják elhinni az emberek, hogy ez tényleg létezhet?

Nos itt az újabb konkrét példa erre, higgyen mindenki a saját szemének.


És ezt még a kormány hivatalos Facebook oldalán is reklámozzák és néznek teljesen hülyének bennünket! Ezek szerint annyira még sem biztonságos ez a vakcina, hogy a legfőbb propagandista is csak kupakon keresztül kapja?

Eközben már a brit új vírusvariánsról papolnak, ahelyett, hogy befejeznék végre az átverést és a hisztériakeltést, mert az emberek szabadon akarnak élni, értelmetlen korlátozások és oltások nélkül, hogy egészségesek maradjanak és boldogulhassanak..."


Csak egy képpel válaszolnánk minden kétkedőnek. Nézzék meg ezt az injekciós tűt, ilyennel kapta Müller Cecília is, és nincs rajta a kupak.