Szikora Róbert: Orbán a valaha élt legnagyobb Magyar politikus, világszinten is


Szikora Róbert: Orbán a valaha élt legnagyobb Magyar politikus, világszinten is



Szikora Róbert a Mandinernek adott interjúban bemutatta a hatalomnak csontig betörleszkedés iskolapéldáját.


A Fidesz közeli lap megkérdezte a 66 éves zenészt arról , hogy miért szokta Orbán Viktor miniszterelnököt dicsérni a nyilvánosság előtt, Szikora a kérdésre a következőket válaszolta:


“Római katolikus, vallásos ember vagyok. Magyar és hazaszerető. Meggyőződésem, a jó Isten keze van abban, hogy egy olyan korban élhetek, amikor egy keresztény, katolikus országnak egy ilyen ember a vezetője, mint a miniszterelnök.


Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, és hiába savazzák és próbálják lejáratni, nem lehet kiütni.



 

Sakkos példát hozva, Orbán Viktor hat lépéssel előrébb jár, mint a hazai liberálisok és baloldaliak, ráadásul velük ellentétben, van víziója. Ha ő nincs, ma itt lennének a migránsok. Nem kellenek a migránsok, van nekünk elég gondunk a baloldallal is” – válaszolta.


Ismerősei figyelmeztették, hogy ne politizáljon. Elmondása szerint “Vannak ismerőseim, akik azt mondták mostanában, „ne csináld Robi, ne állj bele a politikába, mert lefelezed a közönségedet”. De szerinte “66 éves koromra engedtessék már meg, hogy kimondjam, amit gondolok!”