Várkonyi az új Vajna Timi? Állítólag Mészáros Lőrinc új kedvese, és már áldott állapotba is került


Várkonyi az új Vajna Timi? Állítólag Mészáros Lőrinc új kedvese, és már áldott állapotba is kerültHónapok óta kering a pletyka, hogy Várkonyi Andrea tévés műsorvezető és Mészáros Lőrinc szorosabbra fűzte a kapcsolatát.


100%-os bizonyossággal nem állíthatjuk, hogy a hír igaz, mivel az érintettek nem vállalták fel kapcsolatukat nyilvánosan. De bármennyire is elképzelhetetlen a belgyógyász végzettségű hölgy és a stróman gázszerelő kapcsolata, egyre több dolog támasztja alá, hogy igaz a szóbeszéd:


Mészáros Lőrinc feleségének Tv-je (a Life TV) adott munkát Várkonyi Andreának.Várkonyi Andrea augusztusban hirtelen otthagyta a tv-tMészáros Lőrinc és felesége 1 hónapra rá hirtelen elváltak


Decemberben Mészáros Lőrinc és 10 másik ember a Maldív-szigetekre utazott kikapcsolódni magánrepülővel. Egyes források szerint ebben a 10 főben benne volt az ekkor már várandós Várkonyi Andrea és kislánya.Várkonyi – hozzá közeli források szerint – kb. 5 hónapos terhes (pedig nemrég még azt nyilatkozta, hogy ő 46 évesen már nem vállalna gyereket). A teherbe esés nagyjából egybeesik Mészárosék válásával (esetleg az volt az oka?)Várkonyi Andrea kis produkciós cége Érdről Budapest egyik legdrágább ingatlanjába, az Andrássy út 105 szám alatti palotába költözött, ami történetesen Mészáros Lőrinc érdekeltsége.Az érintettek eddig még nem cáfolták, hogy közük lenne egymáshozA mellékelt képen épp együtt jönnek ki a budapesti New York Café-ból.