Ebben a luxus házban maradt Szabó Zsófi. Rengeteg hitel van a házon


Ebben a luxus házban maradt Szabó Zsófi. Rengeteg hitel van a házon



Szakítása után Szabó Zsófi és kisfia maradt a több száz milliót érő ház- ban, ahol korábban együtt élt a csa- lád – tudta meg a Bors. Ám a luxus- ingatlant nagy összegű hitel terheli.


Mint ahogyan arról a Bors is beszámolt, Szabó Zsófi műsorvezető-színésznő múlt hét pénteken, élő adásban jelentette be, hogy hat év után válik férjétől, gyermeke apjától, Kis Zsolttól. Noha a válás előtt álló házaspár a Bors információi szerint már hónapok óta külön él egymástól, mégis a mai napig jó kapcsolatot ápolnak, s közös erővel, egyetértésben nevelik hároméves kisfiukat, Mendelt. Lapunk úgy tudja, Zsolt hetente több alkalommal is látogatást tesz az immár egyedülálló édesanyával közös egykori otthonukba, a törökbálinti luxusingatlanban, amelyet még 2017-ben, gyermekük születése előtt vásároltak.


Informátorunktól, a házaspár egyik közeli ismerősétől megtudtuk: bár Zsófi és férje egyelőre még nem adták be a válási papírokat, így a vagyonmegosztásról sem döntöttek, mégis a kisgyermekes édesanya az, aki a törökbálinti luxusingatlanban maradt kis­fiával, míg Zsolt a szülővárosa, Nyíregyháza és Budapest kö­zött ingázik. A neve elhallgatását kérő barát arról is beszámolt a Borsnak, hogy Zsófiék nem kevés hitelt vettek fel, hogy beköltözhessenek a több mint százmillió forintot érő impozáns sorházba, amely Törökbálint legkedveltebb és legdrágább részén, Tükörhegyen fekszik.


A kölcsönnel terhelt hatalmas családi házhoz értesüléseink szerint anno Zsófi ragaszkodott, de azt nem tudni, hogy a törlesztés is rámarad vagy abban is segít neki gyermeke édesapja. A házaspár közeli ismerőse jól tudja, Zsófiék sokáig küzdöttek a házasságuk megmentésén, aminek végül a műsorvezető tett pontot a végére. Erről múlt hét pénteken a televízió kame­rái előtt így beszélt a 32 éves édesanya.


NAGYON NEHÉZ IDŐSZAK VAN MÖGÖTTEM. KÜLÖN VAGYUNK MÁR, DE MÉG LÁTNI FOGNAK MINKET EGYÜTT AZ EMBEREK, HISZ EGYÜTT NEVELJÜK A KISFIUNKAT, AKI AZ ÉLŐ BIZONYÍTÉK ARRA, HOGY EZ EGY IGAZ SZERELEM VOLT. NAGYON INTENZÍV HAT ÉVÜNK VOLT EGYÜTT, ÉS HA AZ EMBER KÜZD ÉS KÜZD AZÉRT, AMI EGY IDŐ UTÁN MÁR NEM MŰKÖDIK, AKKOR ABBAN ELFÁRAD, ÉS EZ EGYIKÜNKNEK SEM JÓ. Ő NEM TUDOTT ANNYIRA ALKALMAZKODNI HOZZÁM, ÉS IGAZÁBÓL ÉN SEM TUDTAM HOZZÁ. EZ EGY IDŐ UTÁN KIÜTKÖZÖTT, ÉS VÉGÜL ÉN HOZTAM MEG A DÖNTÉST