Medveczky Ilona megszólalt a mesés vagyonáról...Ennyit hagy majd rá valakire..


Medveczky Ilona megszólalt a mesés vagyonáról...Ennyit hagy majd rá valakire..A legendás táncművésznő március 4-én ünnepli a 80. születésnapját.


Medveczky Ilonáról köztudott, hogy a rajongásig szereti az állatokat, amellett, hogy négy tündéri kutya boldog tulajdonosa, a nehéz sorsú négylábúak sorsát is a szívén viseli.


A hamarosan 80 éves táncművésznő a Best magazinnak mesélt arról, hogy a hagyatékával is az állatokat szerette volna támogatni, igaz, voltak és vannak is kétségei afelől, hogy a hagyaték jó kezekbe kerülne.


„A vágyaim netovábbja, hogy ez a ház egyszer kész legyen, aztán meghalhatok. Persze az is fontos, hogy azután méltó kezekbe kerüljön. Szerettem volna bajba jutott állatokat segíteni a hagyatékommal, de tudom, bárkire is hagyom mindenem a halálom után, úgy ahogy van, a saját javára fogja fordítani” – mondta Medveczky a hetilapnak.


Bár a díva március 4-én betölti a nyolcadik X-et, rendkívül tevékenyen telnek a napjai. Már korán reggel talpon van, és azután, hogy ellátta imádott kutyáit, meg sem áll addig, amíg rendbe nem teszi impozáns kertjét. Kitartását és energiáját a huszonéves nők is megirigyelhetnék!