Megtalálták a Temes folyóban eltűnt 15 éves fiút..A szülők legrosszabb rémálma vált valóra..videóval


Megtalálták a Temes folyóban eltűnt 15 éves fiút..A szülők legrosszabb rémálma vált valóra..videóval



A szerb csendőrség búváregységei megtalálták a Temes folyóban annak a 15 fiúnak a holttestét, akinek az eltűnését tegnap jelentették Pancsován.

A búvárok a mai nap folyamán folytatták a kutatást az eltűnt fiú után, és 17 óra körül megtalálták a 15 éves fiatal holttestét.

A rendőrség búvárai kihúzták a Temes folyóból a tegnap délután óta keresett 15 éves Dragan Drljić holttestét, írja a szerb sajtó. 

Dragan Drljićot utoljára tegnap 11 óra körül látták a Temes partján.


 
Mint írják, a fiú eltűnését édesanyja tegnap délután jelentette. Danijela Drljić akkor azt mondta, fia fekete kabátot, fekete sportruhát és fekete cipőt viselt. Hátizsák és telefon is volt nála. Hozzátette, hogy fia nehezen viselte a barátnőjével való szakítást, ezért többször azt mondta, nincs értelme az életnek. Édesanyja arra kérte Dragant, hogy térjen haza, mondván, minden probléma megoldódik.

– Egy hónapig voltak kapcsolatban, a fiam révén ismertem a lányt, de a szüleit nem. Különböző iskolába jártak, Dragan a gépészeti középiskolát, a lány pedig a közgazdaságit vagy a vegyészetit választotta, nem tudom pontosan, mondta az asszony.


 
A fiú édesanyja a Szerbiai Rádió és Televíziónak azt mondta, Dragan búcsúlevelet hagyott volt barátnőjének.