Nagyon rossz hírek érkeztek a Família kft. legendás sztárjáról..Tüdőgyulladása lett a koronavírustól, és sajnos..


Nagyon rossz hírek érkeztek a Família kft. legendás sztárjáról..Tüdőgyulladása lett a koronavírustól, és sajnos..Baranyi Lászlót egy hete kezelik az egyik klinikán. A színész januárban kapta el a koronavírust.

Az acnews.hu arról számolt be, hogy Baranyi Lászlót már egy hete kórházban kezelik, miután január közepén elkapta a koronavírust.


A 93 éves művész január második hetében vette észre, valami nincs rendben. Tünetei miatt koronavírusra gyanakodott, miután felhívta háziorvosát, kiderült, nem tévedett, a tesztje pozitív eredményt mutatott. Karanténba kényszerült, azonban állapota súlyosbodott, így azonnal kórházba szállították.


„Az állapotom rosszabbodni kezdett, így amikor kihívtuk a mentőket, azonnal beszállítottak a kórházban, már több mint egy hete itt fekszem. Elkaptam a koronavírust, és elsődlegesen az a legfontosabb, hogy ezt legyőzzem. Sajnos tüdőgyulladás lépett fel nálam, ezért vált elengedhetetlenné a kórházi kezelés. Szerencsére lázam jelenleg nincs, arra kérem az olvasókat, szorítsanak nekem, hogy mielőbb meggyógyuljak” – nyilatkozta a színész, akinek sejtése is van, mi úton kaphatta el a vírust.