Ő lehet Rogán Antal felesége? Feltűnően csinos és fiatal lányról kering kép az interneten


Ő lehet Rogán Antal felesége? Feltűnően csinos és fiatal lányról kering kép az internetenAz interneten kering egy fotó, amin elvileg Rogán Antal új feleségével látható, aki 20 esztendővel fiatalabb Antinál. Ezt egyelőre senki nem erősítette meg, így nem lehet kijelenteni, hogy biztosan az új felesége van a képen.


A Blikk szerint a pár december közepén Budapesten állt az anyakönyvvezető elé. Az eseményt nem verték nagydobra, igaz, a vírushelyzet miatt nem is tarthattak nagy dínomdánomot.  Mindössze négyen (Rogán, a felesége és a két tanú) voltak jelen. A miniszter sajnálta, hogy még idős édesanyja sem lehetett ott a házasságkötő teremben. A tervek szerint a pár a járványhelyzet elmúltával nagyobb társasággal ünnepli majd meg a nászt.

A 444 úgy tudja, hogy felpörgött a család üzleti tevékenysége is. Néhány héttel az esküvő előtt, tavaly novemberben szó szerint nagyszabású adásvételi szerződést írtak alá: több mint 1022 hektárnyi területet vettek meg több mint másfél milliárd forintért Északkelet-Magyarország hegyei között, igen szép környezetben, egy természetvédelmi terület közelében.