Sajnos az elmúlt 2 hétben sem találtuk meg édesanyánkat. Már csak bennetek bízunk..


Sajnos az elmúlt 2 hétben sem találtuk meg édesanyánkat. Már csak bennetek bízunk..



Sajnos az elmúlt 2 hétben semmi nem vezetett eredményre Anyu elünésevel kapcsolatban! Kerestük kutyákkal, drónnal! Úgy gondolom mostmár mindenhol kerestük ahol lehet! Kérem mindenkinek ossza... Hátha ad valamilyen életjelet! Ha bárki tud hollétéről segítsen!

Lányai minden segítséget elfogadnak az üggyel kapcsolatban! 

LÁNYAI AGGÓDVA KERESIK ELTŰNT ÉDESANYJUKAT, MINDENT MEGMOZGATVA.

A hétvégi terepi kutatás során nem találták meg a hölgyet igy továbbra is keressük.

FOKOZOTT FIGYELMET KÉRÜNK!!!

Eltűnés miatt keressük a képen látható Szilágyi Piroska 63 éves Esztergom-kertvárosi Lakost. A hölgy pszichésen zavart , orvosi kezelés alatt áll, téveszméi vannak, és az öngyilkossági hajlam sem kizárható!! Szalézi utcai otthonából 2021.01.24-én 11 és 13 óra között távozott ismeretlen helyre.

Szilágyi Piroska vékony testalkatú, 160 centiméter magas, őszes rövid hajú, körülbelül 60 kilogramm, szemüveget visel.

Eltűnéskor viselt ruházata, fekete széldzseki, fekete színű csizma.

Iratai nála vannak, telefonja kikapcsolt állapotban van.

Várjuk azoknak a jelentkezését, akik a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

http://www.police.hu/hu/koral/eltunt-szemelyek/498081

Köszönjük

E.Sz.K Hungary

Nagyszabású keresőakciót szerveztek az egy hete eltűnt Szilágyi Piroska megtalálására január 30-án, szombaton. A rendőrség, a polgárőrség és az önkéntes tűzoltók a Kulcsár Kutató- Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány segítségével próbálják felderíteni a 63 éves esztergomi nő hollétét.

Kulcsár József, a Kulcsár Kutató- Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány kurátora megkeresésünkre elmondta, hogy az egyik keresőkutya felvette a hölgy lakásától a szagot és mintegy négy kilométeren keresztül irányt mutatott Esztergom-Kertváros térségében, viszont egy lápos-mocsaras területnél megakadtak és a körülmények miatt nem tudtak tovább menni.

Kulcsár József hozzátette, hogy tegnap estig azaz január 30án zajlott a keresés, amit a mai január 31-én én napon folytatnak és a kérdéses területet jelenleg a rendőrség drónnal vizsgálja át.(Január 30 és január 31-én )

A drónos keresés sem vezetett eredményre! 

Az Esztergomi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén