1 éve veszett el Györgyi...most az egy éves évfordulón szívsajdító híreket kaptunk..


1 éve veszett el Györgyi...most az egy éves évfordulón szívsajdító híreket kaptunk..



Szabó Györgyi egy évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt,azóta a családja szüntelenül keresi őt és a válaszokat.Sajnos a rendőrségi nyomozás nem vezetett eredményre és a keresőakciók sem jártak eddig sikerrel.Édesanyja utolsó reménye,hogy magánnyomozót fogadjon,aminek a díja 500.000 Ft.Mivel az asszony 81%-ban rokkant ès a díj előteremtése gondot jelent,a nyilvánosság és a lakosság segítségét kérjük.Keresünk 500 embert,aki 1000 Ft-os adomànyával hozzájárulna ahhoz,hogy a csalàd békére leljen.A hozzátartozók számára idegőrlő a bizonytalanság,kétségbeesetten szeretnék megtalálni az eltűnt szerettüket.Györgyit az édesanyja,lánya,két unokája,testvérei és nevelőapja várják haza.Minden tàmogatásnak nagyon örülünk, hálásan köszönjük!


A rendőrségi felhívás:

A Bajai Rendőrkapitányság 03020-157/260/2020. körözési számon eljárást folytat Szabó Györgyi eltűnése ügyében.

A 42 éves nő 2020. március 27-én éjjel egy újmohácsi házból ismeretlen helyre távozott, és a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Szabó Györgyi körülbelül 175 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja vállig érő, barna. Homlokán és szája jobb oldalán korábbi sérülésből hátramaradt halvány heg látható. Eltűnésekor fekete kabátot, bordó sálat, farmernadrágot és fekete színű velúr csizmát viselt. Az asszony egy fekete válltáskát is magával vitt.

Hiába telt el azóta 1 év, most kaptuk a hírt, hogy még mindig nincs meg..