200-al küldte a halálba a 22 éves milliomos gyerek a 41 éves nőt 2019-ben. MOST megint súlyos balesetet okozott a 24 éves sofőr


200-al küldte a halálba a 22 éves milliomos gyerek a 41 éves nőt 2019-ben. MOST megint súlyos balesetet okozott a 24 éves sofőrKét gépkocsi ütközött össze a Pomázt és a Pilisszentkeresztet összekötő úton, a csobánkai elágazás közelében. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba borult, majd a fának hajtott.


Tűzoltók is a helyszínen

A Balesetinfo információi szerint a pomázi önkormányzati tűzoltók mellett a fővárosi hivatásos tűzoltók és a helyszínre igyekeztek, akik aztán megkezdték a beszorult utas kiaszabadítását. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.


Tudatmódosító szerek hatása alatt állt a sofőr

Az érintett útszakaszt lezárták hatósági beavatkozás idejére. A lap úgy tudja, hogy a sofőr tudatmódosító szerek hatása alatt állt, jogosítvánnyal nem rendelkezett, illetve a megengedett sebességnél jóval többel haladt, úgy tudják, éppen egy kocsisort előzött. A baleset következtében a sofőr súlyos végtagsérülést szenvedett. A lap úgy értesült, hogy az általa vezetett BMW-t egy autókölcsönzőtől bérelte, viszont nem a saját nevére.


Már korábban is okozott balesetet

A Balesetinfo továbbá úgy értesült, hogy a sofőrnek már nem ez az első súlyos balesete, ugyanis 2019-ben már okozott egy halálos kimenetelű ütközést.


Akkor egy 41 éves nő halt meg

A 2019-es baleset Csömör közelében történt, melynek során egy 41 éves nő vesztette életét. A nő éppen az édesanyjához autózott, amikor letarolta egy száguldó mercis, erről akkor a Blikk számolt be részletesen.Letarolta az Opelt

Mint akkor írták az 500 lóerős kocsi az ütközésben úgy meggyűrte az Opelt, hogy az valósággal rácsavarodott a 41 éves nőre, akinek esélye sem volt túlélni az ütközést. A roncsból a tűzoltók kivágták, mentőhelikopter vitte a közeli kórházba, ám hiába volt a gyors segítség, nem élte túl a balesetet.Ezt mondta akkor az elhunyt nő testvére

Akkor az elhunyt nő testvére, János nyilatkozott a lapnak, aki elmondta, biztos benne, hogy a testvére nem hibázott, mert mindig a szabályokat betartva vezetett. FRISS! Döbbenetes részletek a Fejér megyei kettős gyilkosságról – Ezért kellett meghalnia az idős párnak – Fotók a helyszínrőlMentőhelikopter vitte el a nőt a helyszínről

“Én akkor értem a helyszínre, amikor a mentőhelikopter elvitte a testvéremet a kórházba. A baleset után nem sokkal az édesapám a tragédia helyszínén egy szelfiző párra lett figyelmes. Amikor rákérdezett, hogy mit csinálnak, ők azt mondták, hogy a luxusautós fiú ismerősei, ezért fényképezkednek. Amikor az apám elmondta, hogy nem sokkal korábban a lánya szenvedett ott balesetet, a két fiatal elszaladt” – idézte fel a szörnyű nap részleteit akkor a lapnak János.


A 22 éves sofőrt a luxuskocsi védte meg

Az Opellel ellentétben a lusxusautó megvédte a benne ülő 22 éves sofőrt, aki a Balesetinfo tájékoztatása szerint a mostani Pomáz környékén történ baleset okozója is.


Néhány karcolással megúszta

A férfi a 2019-es baleset során néhány karcolással úszta meg az ütközést, a Blikk pedig arról írt, hogy a sofőr tudatmódosító szerek hatása alatt állhatott, csak úgy mint a mostani ütközés során. Tovább már akkor is érvényes jogosítvány nélkül vezette az autóját.


Imádja a száguldást

A balesetet okozó fiatal egy barátja akkor a lapnak azt mondta a férfi imádja a száguldást, és a szüleinek köszönheti, hogy ilyen bivalyerős kocsiban ülhet. “Az édesapja egy neves főorvos egy klinikán. A baráti társaságából többen figyelmeztették, nem lesz jó vége a száguldozásnak. Ő azonban nem hallgatott rájuk, a zsaruk el is vették a jogsiját korábban” – mondta akkor egy ismerős.


A mostani balesetben ő sérült meg

A mostani balesetben a korábbi csömöri karambolt okozó férfi sérült meg, a Balesetinfo értesülései szerint súlyos végtagsérülést szenvedett. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.