3 csillagjegy, akinek olyan sok pénzt hoz a közeljövő, amit talán elkölteni se tudják majd


3 csillagjegy, akinek olyan sok pénzt hoz a közeljövő, amit talán elkölteni se tudják majd



Kos:III.21. – IV. 20.


Nincs okod aggódásra, munkád gyümölcse beérik. De hát – mindig termőre fordul ott, ahol megmutatod ragyogásod! A türelmetlenségeddel teremtett kiadásokra, a különleges vágyaidra viszont meglehet, hogy mindez nem elég. Próbáld megtalálni a középpontodat, ahonnan nem csak a teremtéshez érkeznek a nagyon jó ötletek, de ahol a bölcsességed is lakik, megvédve a fölösleges pazarasoktól! Ha nem borítod rá főnöködre az asztalt, meglehet, még ő is utal át nagyobb összeget – ne vedd el a kedvét!


Bika:IV.21. – V.20.


Érkezik a pénz, hisz munkád gyümölcse beérik. Szükséged van rá, hisz a szerelem, a gyerekek – sokat elvisznek. Persze, nem sajnálod, hisz szíved – lelked náluk van, legyen bármelyik is. A túlzásokra figyelj, mert ha belendülsz, meglehet, nem látod a határokat, s már csak az üres pénztárca, a leapadt bankszámla figyelmeztet az „állj”-ra! Szépérzéked sem engedi, hogy most nagyon gyűjtögess, hisz egyfolytában téged találnak meg a divatos ruhák, a művészi értékeket képviselő tárgyak.


Ikrek:V.21. – VI.21.


Könnyen lehet, hogy titkos utak visznek a pénz teremtéséhez, de az sincs kizárva, hogy titkos tanításokat felhasználva kerül hozzád akár nagyobb összeg. A túlzásoktól próbálj óvakodni, hisz most egyik végletből a másikba eshetsz! Kerülj el minden olyan lehetőséget, ahol nem tudsz ellenállni a felkínálkozó lehetőségeknek – pl. könyves-, számítógépes boltok, telefonnal kapcsolatos oldalak, de most az autószalonok is tiltólistán vannak! Otthonod is lehet pénznyelő, bár valóban csodaszép dolgokra találhatsz rá.


Rák:VI.22. – VII.22.


Meglehet pénzeső hullik rád, nem kis örömödre. Tele vagy ötletekkel, vágyakkal, melyek most akár egészen különlegesek, luxus igényűek is lehetnek. Próbálj meg nem végletes lenni, maradj a Földön! A váratlan kiadások azonban nem tűnnek el, nem tudod őket a szőnyeg alá söpörni – főleg a gyerekekkel kapcsolatban, akiknek kezdődik az újtanév. Szerelmedtől sem sajnálsz semmit – legyen bármilyen nagy igénye, vágya – de csak maradj józan, ezzel védve ki a későbbi problémákat!


Oroszlán:VII.23. – VIII.23.


Talán nem is számítasz a munkádban nagy sikerekre, mégis főnököd/ üzleti partnereid olyan visszajelzéseket adnak, melyek nem csak jókedvre derítenek, de bőségesen hoznak pénzt is a házhoz. Tele vagy befektetési ötletekkel – ha még marad miből – hisz házad pénznyelő, s megvannak a magad luxusigényeid is, amelyekről nem szívesen mondasz le. Sok jó tanácsot találhatsz akár az interneten is, melyek inspirálnak, lendületet adnak, de barátaiddal, rokonaiddal való beszélgetések is épp ezt a hatást hozzák.