A kötényhas eltűnik, csak egyetlen kanál éhgyomorra ebből, és nyárra már hűlt helye lesz a pocaknak


A kötényhas eltűnik, csak egyetlen kanál éhgyomorra ebből, és nyárra már hűlt helye lesz a pocaknak



Elgondolkodtál már Te is azon, hogy milyen jó lenne, ha eltűnne a kötényhas? Ha újra feszes és szép lehetne a megereszkedett pocakod? A mai modern világunkban, már meg tudjuk hackelni a fogyókúrát is, és bizonyos trükkökkel elérhető egészen hamar, hogy a nem kívánatos zsírpárnák eltűnjenek hetek alatt, és aztán vissza se térjenek.

A kötényhas esztétikailag sem szép, de sok egészségügyi kockázatot is rejt, ezért érdemes mihamarabb megszabadulni tőle. De mi a teendő, ha valaki lusta mozogni, és szereti a kellemes nyugodt kényelmes életet? Azoknak is van megoldás, méghozzá a lusta háziasszony diétája, amelyet egy többgyermekes édesanya talált ki, amikor rádöbbent, hogy nincs sem ideje, sem kedve sportolni a gyerekei mellett, azonban mégis le akar fogyni. 

A lusta asszony diétája egyetlen apró dologból áll, amelyet Papp Mária az ötlet kitalálója le is ír a blogjában, és részletesen elmondja, hogy mit hogyan kell, és meddig tenni. 

Ő az a Nő, aki segíteni szeretné a sorstársain, és szeretné, ha minden Nő elégedett és boldog lenne, mivel ő oly sokszor találkozott a súlya miatt a bántással, hogy egyszerűen megelégelte ezt, és egységbe fogva a Nőket, segít mindenkinek.

Köszönjük neki ezt az egész módszert, mi is kipróbáltuk, és 3 hét alatt 8 kilótól szabadultunk meg és se nem éheztünk, se nem mozogtunk. Köszönjük mégegyszer!