A szívéhez kapott, majd holtan esett össze Tibor a focipályán..A megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Szamos csoportjában tragédia miatt félbeszakadt a Túristvándi–Méhtelek mérkőzés, ugyanis a találkozó első félidejében a hazaiak egyik játékosa, Algács Tibor összeesett és a pályán meghalt. 


Az 52 éves férfi minden előzmény nélkül lett rosszul.  AZ MLSZ megerősítette A tragédiáról a szon.hu számolt be, mint írják az z MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóságának vezetője, Kvaka Árpád megerősítette a borzalmas hírt. Elmondása szerint az 52 éves férfi minden előzmény lett rosszul. A helyszínen elvégzett koronavírus-gyorsteszt is negatív eredményt mutatott.  


A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  A csapat edzője is megszólalt A tragédiáról a csapat edzője, Tukács László értesítette a Nemzeti Sportot. Tukacs László elmondása szerint a Méhtelek elleni hazai bajnoki mérkőzés első félidejének derekán a játékos – egy bedobás előtt, az ellenfelektől távol – a szívéhez kapott és összeesett.     


Megpróbálták újraéleszteni A rendezők a helyszínen a megyei szervezettől kapott defibrillátor segítségével megpróbálták újraéleszteni, eközben folyamatos kapcsolatban voltak a mentőkkel.     


Nem tudták megmenteni az életét A helyszínre két mentő és egy helikopter is érkezett, ám a sportember életét már nem tudták megmenteni.     Semmi előzménye nem volt a tragédiának Az első félidő derekán történt tragédiának nem volt semmi előzménye, olyannyira, hogy a kezdés előtt még ő biztatta a többieket: „Tegyük oda magunkat, ezt a meccset meg kell nyerni!”