Balázs Andi összecsomagolt és elköltözött Gábortól. Azonnal csomagolt, és ment...


Balázs Andi összecsomagolt és elköltözött Gábortól. Azonnal csomagolt, és ment...


  

Balázs Andi három hétre szünetelteti az együttélést Gáborral. A pár idilli életét a járvány zavarta meg: Gábor koronavírusos lett. Tizennyolc éve nem volt példa arra, hogy külön ágyban aludjanak, most viszont kettő hétig – amíg Gábor tesztje negatív nem lesz – nélkülözniük kell egymást, a színésznő ugyanis külön lakásba költözött.


KOLLÉGÁIT ÓVJA AZ ELKÖLTÖZÉSSEL


– Mivel Gábor tesztje pozitív lett, én pedig jelenleg filmet forgatok, amint megtudtuk az eredményt, fogtam két bőröndöt, összepakoltam, fertőtlenítettem, és eljöttem otthonról, hogy megóvjam a kollégáimat akikkel jelenleg együtt dolgozom – mondta el Andi a Borsnak. – Kiderült, hogy a brit típusú vírust kapta el. Szerencsére tünetmentes, és már én is átestem a víruson október végén, ezért védve vagyok, de a legbiztonságosabbnak most azt tartottuk, ha elköltözöm, amíg ő negatív nem lesz.


SZERENCSÉRE A PÁR NINCS EGYEDÜL A BAJBA

– A barátaink nagyon kedvesek, mindenben segítenek. Mindkettőnknek hoznak mindent, amire szükségünk van. Rossz érzés, hogy egyedül ébredek, nincs ott Gábor. Ilyen hosszú idő még nem töltöttünk egymás nélkül, és nagyon hiányzik, ahogy a kutyusaink is, de tudom, hogy ezt is átvészeljük, és alig várom, hogy visszatérhessek a kis falkámhoz!