Felfoghatatlan fájdalom, ebéd közben fulladt meg a 2 éves kisfiú


Felfoghatatlan fájdalom, ebéd közben fulladt meg a 2 éves kisfiúFélrenyelt egy kolbászt a 2 éves kisfiú. Az életét már nem tudták megmenteni.

Szinte felfoghatatlan tragédiába torkollott egy nyugodt kirándulás. A 2 éves James Manning édesanyjával és nagymamájával egy kalandparkba látogatott el Bognor Regisben. Élvezte az együtt töltött időt, nagyot játszott, amikor megéhezett. Édesanyja vett is neki enni, ám soha nem gondolta volna, hogy ez lesz az utolsó ebédjük együtt.

Belehalt a nagymama, amikor megpróbálta megmenteni 2 éves ikerunokái életét

A kisfiú ugyanis félrenyelt egy kolbászdarabot és megfulladt.

Az étteremben két vendég azonnal a sokkot kapott anya segítségére sietett, elkezdték James újraélesztését, míg a mentőket várták. A mentők azonban nehézségbe ütköztek: a kalandpark személyzete ugyanis nem engedte be a mentőt a parkba... Így a mentősök futva jutottak el a kicsihez, de már ők sem tudtak segíteni. James szíve akkor még vert, de az oxigénhiány miatt már beállt az agyhalál.


A gyerek végül a kórházban halt meg, miután a szülei lekapcsolták a gépekről.


A család beperelte a kalandparkot, akik mindent tagadnak. A halottkém véleménye szerint pedig már akkor sem lehetett volna megmenteni a gyereket, ha hamarabb odaér a szaksegítség.