II. Erzsébet megtörte a csendet: mélységesen elkeseredett


II. Erzsébet megtörte a csendet: mélységesen elkeseredett



Mindenki erre várt, II. Erzsébet végre kommentálta az interjút!

II. Erzsébet királynő végre megtörte a csendet: Meghan Markle és Harry herceg botrányos interjújáról azt mondta „egyes emlékek eltérhetnek”, ám az „egész család szomorú” amiatt, hogy hallottak a pár „kihívásokkal teli néhány évéről”.


A királynő szerint az Archie-val kapcsolatos állítólagos rasszista megjegyzés „aggodalomra ad okot”.


„A felvetett kérdések, különösen a faji kérdések, aggályosak. Noha egyes emlékek eltérhetnek, nagyon komolyan veszik őket, és a család körein belül fogják a dolgot kezelni”.


Hozzátette, a pár és kisfiuk „mindig is nagyon szeretett családtagjaik lesznek„.


A teljes palotát állítólag „sokkolta és elkeserítette” a vasárnap sugárzott interjú állításai.


A királynő keddig várt, hogy kommentálja az Oprah Winfrey-vel készült mindent eláruló interjút, így a briteknek lehetőségük volt először megnézni azt. Várhatóan nem tesznek további észrevételeket – írja a Daily Mail.


Károly herceg nem kommentálta


Károly herceg ma először jelent meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy Harry herceg és Meghan Markle botrányos interjújától hangos a sajtó. A hercegi pár senkit nem kímélt az Oprah-nak adott interjújában, és néhol igencsak keményen fogalmaztak.


Károly herceget arról kérdezték, hogy mit gondol minderről, ő viszont kitért a válasz elől: elmosolyodott és csak hallgatott, megpróbálta elrejteni a véleményét.