.

Már megint maszk nélkül tüntetnek Gődényék.. Igazoltatták megint, lehet hogy újabb 1 millióra büntetik a gazdag patikust?!Újabb tüntetést szervezett a vírusszkeptikus Gődény György, aki ma 11 órára hívta követőit a Kossuth térre. Gődényék ez alkalommal is a korlátozások és a lezárások ellen demonstrálnak.


Ígéretéhez híven hangos sípszóval tiltakozott a téren, jelképesen a Parlementtel szemben. Közösségi oldalán azt írta "a társadalmi akaratot és a jövőnket semmibevevő, érzéketlen Kormányzati hozzáállás ellen" demonstrálnak.

Gődény egy a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben azt írja: "A mai nap fontos feladata az, hogy a harcos őseinkhez hasonlóan elmenjek ezen a szép napon a Múzeumkertbe, és ott közzétegyem a mai kornak és helyzetnek megfelelően íródott 12 pontomat! De ezt már nem jelképesen teszem, hanem a legkomolyabban gondolom, és ahogy az elődeink is tették 173 éve ezen a napon, a szó szoros értelmében, célul kitűzve fogok küzdeni érte mindazokkal, aki egyetértenek vele és lelkes támogatók lesznek."


Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék