Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea utazott Dubaiba? Hadházy Ákos dokumentumokat mutatott, hogy igazolja


Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea utazott Dubaiba? Hadházy Ákos dokumentumokat mutatott, hogy igazolja



Minden jel szerint a milliárdos vállalkozó, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea műsorvezető utazott azon a luxus magánrepülőgépen, amely március 12-én pénteken repült el Dubajba, és március 16-án kedden tért vissza Budapestre, a ferihegyi repülőtérre – írja a hvg.hu Hadházy Ákos Facebook-posztja alapján.


A független országgyűlési képviselő az OE LEM lajstromjelű, Bombardier Global 6000 típusú  luxus magánrepülőgép kiszolgálását igénylő űrlapot (handling request) tette közzé, amelyet a dubaji repülőtérnek küldtek el, benne az utasok részletes adataival.


Dubajba összesen négyen repültek, Budapestre csak Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea tért vissza.

Az üzleti repülést is ismerő pilóták szerint a dokumentum nagyon hitelesnek tűnik, a formája teljesen megfelel a körülményeknek, a személyzet is valóban a repülőt üzemeltető cégnél repül és a cég adatai, elérhetőségei is valósak

– írja Hadházy Ákos.

A magánrepülőgép egyébként blokkolt jeladóval repült Dubajba, ahol az utasok töltötték a hosszú hétvégét. Ha akarták, élőben nézhették, ahogyan március 15. tiszteletére magyar trikolórban tündököl a világ legmagasabb épülete, a 828 méteres Burdzs Khalifa.