.

Örömhírt közölt Michael Schumacher családja, erre senki nem számítottA legendás Forma—1-es pilóta szerettei és ő maga is nagyon boldog most, hiszen régóta nem kaptak ennyire jó hírt, ami az egész családot felvillanyozta.

Michael Schumacher síbalesete előtt sorra halmozta a sikereket, mind a németországi futamokon és az európai versenyeken is. Korábbi, méltán elismert sikereinek fényében nemrég a tengerentúlon is hatalmas megtiszteltetésben lett része.

A Forma—1 hétszeres világbajnokát május 27-én Indianapolisban felveszik a Hírességek Csarnokába. A Hall of Fame 150 fős, az élő tagokból és szakújságírókból álló zsűrije döntött így. Ez azért is igazán nagy érdem, mert az 52 éves német világsztár előtt az amerikai versenysorozatok hősei kerülhettek be a Hírességek Csarnokába.

Schumacher mellett 2021-ben az Indianapolis 500 műsorvezetőjét, Paul Page-et választották erre a megtiszteltetésre az összesen 14 jelölt közül – írja az indianapolismotorspeedway.com. Schumachert minden idők legjobb pilótájának tartják számon, karrierje során hétszer nyert F1-es világbajnokságot és számtalan rekordot is megdöntött az F1-es versenyek történelmében.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék