Puzsér beszólt Berki feleségének..A férjednek már rég a börtönben lenne a helye


Puzsér beszólt Berki feleségének..A férjednek már rég a börtönben lenne a helye



Börtönbe záratná Berki Krisztánt a Fővárosi Ügyészség. A celeb többek életét veszélyeztette azzal, hogy büntetőfékezett egy menetrend szerint közlekedő autóbusz előtt. Ha Berki Krisztián beismeri a bűnösségét, akkor két és fél év letöltendő börtönbüntetést kapna.


„Berki Krisztián ellen az ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, valamint jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatti emelt vádat, és ha bűnösnek találják, akár hét és fél év letöltendő börtönbüntetést is kaphat” – írta a Blikk.


Érdekesség, hogy nem ez az első büntetőfékezős eset, amivel kapcsolatban hozzák. Egy tavaly nyári felvétel is kering a neten, melyen valaki egy kismotorral vág be egy másik autós elé, majd szándékosan lefékez előtte. Akkor még “kitakarás” nélkül volt látható a felvétel, melyen az illető kísértetiesen hasonlít Berkire.


A buszos esetet közúti balesetnek minősítette a celeb. Szerinte a főváros nehéz anyagi helyzetben van és így próbálnak ellene vádat emelni.


“Ez közúti baleset volt, amiben azért engem – akinek 84 ezer eurós kára keletkezett – akarnak hibásnak kihozni, mert Karácsony Gergelyék a csőd szélén állnak, és ahelyett, hogy kérnének tőlem pénzt, bevádolnak.” -mondta Berki Krisztán.


Közben Puzsér Róbert megmondóember is betámadta. Köztük soha nem volt túl jó a viszony. Álltak már együtt a bíróság előtt. Puzsér szerint nem lett itt összeesküvés, hanem pont egy összeesküvés ért véget.

 

Mindemellett üzent Berki feleségének is. Szerinte Mazsi politikai összeesküvésekkel magyarázkodik és a férjét védi. „Ilyenek lehetnek a szekták mélyén élő szerencsétlenek, akiknek kimosták az agyát”– mondta a videójában.

Illetve a Facebookon is meglehetősen szúrós megjegyzéssel tette közzé a videót.

Kedves Mazsi! A férjednek már rég börtönben lenne a helye. Nem most lett itt összeesküvés, épp egy összeesküvés ér véget.