„Soha nem éreztem még ehhez hasonló fájdalmat„ – megszülte kislányát, majd meghalt az anya


„Soha nem éreztem még ehhez hasonló fájdalmat„ – megszülte kislányát, majd meghalt az anya Igazi csodababa az a kislány, akit a rákkal küzdő édesanyja segített világra.

A 30 éves Danielle Kelley-vel és párjával, Liam-mel azt közölték az orvosok, hogy a nő terhes – annak ellenére, hogy ekkor már hónapok óta kemoterápiát kapott rák miatt.

Néhány hónappal azelőtt, hogy a daganat miatt kezelt anya meghalt, egy igazi csodababának adott életet. Az apuka szerint a gyermek egy ajándék, hiszen az orvosok azt mondták korábban, a nőnek valószínűleg a kezelések miatt soha többet nem lehet gyereke.


„Danielle-nek kontrollra kellett mennie, ahol megkérdezték tőle, hogy terhes-e, és nyilván nemet mondott. Terhességi tesztet csináltak csak azért, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy valóban nem az, ám az eredmény pozitív lett„ – kezdte a Mirrornak Liam. „Mind a ketten sokkot kaptunk, hiszen erre csekély esély volt.”


Miután túljutottak a kezdeti meglepetésen, nagyon boldogok voltak, hogy közös gyermekük fog születni, viszont ezt beárnyékolta, hogy Danielle-nek nagy fájdalmai voltak a gyomrában és a háta alján a terhesség alatt. A fájdalom aztán súlyosbodott, Danielle bőre ráadásul elkezdett besárgulni. A kórházban kivizsgálták, és kiderült, hogy a rák átterjedt a májára is.


Az események felpörögtek, néhány nap múlva világra segítették a kislányt, hat héttel a korábban tervezettnél. A nő ismét kemoterápiát kapott, de végül nem élte túl a küzdelmet és meghalt az anya.

„Harcolt az életéért. Megengedték, hogy a kórházban maradjak vele, mert annyira rosszul volt. Egy nap felhívtak, hogy az orvos azonnal látni akar, be kell mennem. Az orvos ekkor azt mondta, hogy annyira rossz állapotban van, hogy csak néhány napja lehet hátra. Folytak a könnyeim, csak sírtam, de annyi lélekjelenlétem volt, hogy felhívjam a rokonokat, hogy jöjjenek végső búcsút venni Danielle-től„ - emlékezett vissza Liam arra az időszakra, mikor még szerelme életben volt. „Küzdök a három gyermekünkért, de bevallom, hogy soha nem éreztem még ehhez hasonló fájdalmat.”