Újra kellett éleszeteni Borbás Marcsit, alig pár perce jött a hír


Újra kellett éleszeteni Borbás Marcsit, alig pár perce jött a hír



Nagyon sikeres karriert tudhat maga mögött a gasztronómia egyik legkiemelkedőbb alakja, Borbás Marcsi. Azt azonban sokáig titkolta, milyen mély sebeket őrzött a magánéletében: gyermekkori halálos betegsége miatt nem születhetett gyermeke. A legendás műsorvezető mára feldolgozta a tragédiát, ám 10 évig egyáltalán nem akart róla beszélni, – írja a Sorry! magazin.


Csak kevesen tudják, mennyire fájhatott Marcsinak az a sok támadás, ami azért érte, amiért nem vállalt gyermeket. Bírálói azért bántották, mert úgy hitték, karrierje mondott le az anyaságról, pedig ez nem így van.


„... Persze, van, amit nem tudok elfogadni, egyszerűen csak együtt élek vele. Sokszor elsiratom, amikor egyedül vagyok, de ez a magam bánata, nem terhelek vele mást” – vallotta be évekkel ezelőtt adott interjújában Borbás Marcsi, aki egy ideig csendben tűrte a meghurcoltatást, később azonban bevallotta, orvosilag képtelen a teherbeesésre. „Csak annyit mondok, hogy én ezért nagyon sokat küzdöttem, nagyon sokat szenvedtem és nem a karrierem miatt történt így. Épp ellenkezőleg: azért fordítottam ennyi energiát a karrieremre, hogy ne bolonduljak bele.” – mondta 2017-ben D. Tóth Krisztának az Elviszlek magammal című műsorban Marcsi, majd később bővebben is nyilatkozott gyermekkori traumájáról: perforálódott vakbele és annak szövődményei miatt egy évig a pécsi kórház egyik zárt kórtermében feküdt, ahol csontsoványra fogyott. Az orvosok teljesen lemondtak a gyógyulásáról, és már a sóleit is felkészítették a legrosszabbra: csak üvegfalon keresztül érintkezhetett velük.


„A klinikai halál állapotába kerültem, újra kellett éleszteni” – mesélte korábban egy hetilapnak a tévés, aki állítása szerint kívülről látta saját műtétjét. Gyógyulásához végül egy fiatal orvos járult hozzá: egy akkor tiltott szerrel szüntette meg a gyulladást a hasüregében.