Várkonyi Andrea vőlegénye..egyre jobban körvonalazódik, hogy ki lehet az...Gondolta volna?


Várkonyi Andrea vőlegénye..egyre jobban körvonalazódik, hogy ki lehet az...Gondolta volna?



Mint írtuk, Várkonyi Andreára ismét rátalált a szerelem, üzletember kedvese pedig nemrégiben el is jegyezte őt. Bár kapcsolatukat eddig nem tárták a nyilvánosság elé, a volt híradós korábban gyakran mesélt szerelmi életéről, mi pedig összegyűjtöttük azokat a férfiakat, akiknek eddig sikerült meghódítaniuk Andrea szívét.


Várkonyi Andreát eljegyezték, úgy tűnik, révbe ért.


A titokzatos nős férfi

Andrea korábban saját műsorban mesélt egy nős férfiról, akinek huzamosabb ideig a szeretője volt.


– Képtelen voltam őt beletolni abba, hogy váljon el, mert ne miattam tegye, ne én taszítsam a válásba, amibe beleroppant. Ott álltunk mind a ketten, nem tudtuk, mi a megoldás. Ezt az egészet mindannyian megsínylettük – mesélte korábban a Life TV-n futó Női titkok Várkonyi Andinál című talkshow-ban.


Végül egyikük sem bírta érzelmileg a több éves titkolt viszonyt, és bár még szerették egymást, szakítottak.


Az első házasság

A tévés 2000-ben ment hozzá Szilvay Attilához, akivel együtt jártak az orvosi egyetemre. A pár idővel Szegedről Budapestre költözött, Andrea pedig elkezdett dolgozni a tévénél, majd hamarosan eltávolodtak egymástól. Még házasok voltak, amikor felbukkant a színen egy harmadik fél, végül 2006-ban kezdeményezték a válási procedúrát, amely hosszú ideig eltartott, a férfit pedig lelkileg is megviselte.


Bochkor, a macsó

Várkonyi még házas asszonyként ismerte meg Bochkor Gábort, s kapcsolatuk hamar komollyá vált. Bár nem házasodtak össze, 2009-ben megszületett a lányuk, Nóri, akit közösen neveltek egészen 2018-ig, amikor Andrea úgy döntött, minden próbálkozás ellenére – és a közösen töltött évek után – pontot tesz a kapcsolat végére. Kislányával együtt elköltöztek addigi közös otthonukból, majd év végén felmondott a TV2-nél. 

Zsidró, a nagy dumás

Zsidró Tamás tavaly januárban került közelebb Várkonyihoz, s bár úgy tűnt, közös terveik vannak a jövőjüket illetően, kapcsolatuk kérészéletűnek bizonyult. Áprilisban már nem alkottak egy párt, sőt, ha lehet hinni a pletykáknak nem barátságban váltak el.


A titokzatos vőlegény

Bár Andrea nem akart mindenáron kapcsolatot, az élet máshogy hozta. Tavaly ismerkedett meg azzal az üzletemberrel, aki nemrégiben eljegyezte őt. Boldogságuk határtalan, s bár arról nem tudni, mikorra tervezik az esküvőt, az biztos, hogy nem egy papír kell ahhoz, hogy tökéletes harmóniában éljenek.