Berki Krisztián megint menőzik: 5 nap alatt keresett egy millió forintt, amit ő csak fagyi pénznek nevez.. Mások meg éheznek


Berki Krisztián megint menőzik: 5 nap alatt keresett egy millió forintt, amit ő csak fagyi pénznek nevez.. Mások meg éheznek



Egzotikus országba utazott Berki Krisztián – közölte Instagram-oldalán a celeb.

Azt ugyan nem mondta, hogy pontosan merre, mindenesetre videóüzenetében a repülőtérről bejelentkezve azt is elújságolta, hogy szerdától máig egymillió forintot keresett, így akad „fagyipénze.”

A nagyképű adócsalással megvádolt Berki, aki büntetőfékezget hol a robogójával, hol pedig a menetrendszerinti közlekedő busz előtt, most igazán kinyitotta az emberek zsebében a bicskát.. 

Miközben emberek ezrei vesztették el a munkájuk, és alig van betevő falatra pénzük, ő csak fagyipénznek nevezi a pár nap alatt összeszedett 1 millió forintját. 

Szégyenld magad Krisztián, ezzel nem irigységet érsz el, csak keserű fájdalmat, azok akiknek lassan enni nincs mit, te pedig a pénzeddel dühíted fel őket..

A médiaszemélyiség a közelmúltban azzal került be a híradásokba, hogy egzotikus országok helyett inkább rács mögé küldené a Fővárosi Ügyészség, amiért közlekedési szabályok sorát megszegve büntetőfékezett egy menetrend szerinti autóbusz előtt. Közúti veszélyeztetés bűntette, valamint jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt emeltek ellene vádat. Ha bűnösnek találják, akár hét és fél év letöltendő börtönbüntetést is kaphat, ha elfogadja az ügyészség ajánlatát és a tárgyalás megkezdése előtt elismeri felelősségét akkor „csak” két és fél évet.