Bochkor Gábor élő adásban árult el egy titkot az exéről..Humoros pillanatoknak lehetnek tanúi az ATV #Bochkor című műsorának vasárnap esti adásában. Bochkor Gábor eheti vendégei Tornóczky Anita, Szandi, Ganxsta Zolee és Bárdosi Sándor lesznek, akik többek között a húsvéti szokásokról is megosztják a gondolataikat.

Így került szóba a locsolkodás is, amiről Anitának kevésbé jó emlékei maradtak gyerekkorából. Ám azt még nem sejtette, hogy az ártatlan visszaemlékezése izgalmas beszélgetésbe csap át.


„Gyerekkoromban komplett baráti kör átjárt, és én konkrétan bujkáltam, olyan rosszul lettem ettől a szag orgiától, ami estére átjárt. Én ráadásul azért nem tudok parfümöt használni, mert mindenféle erős illatra olyan migrénes fejfájásom lesz, hogy ihaj!” – fogalmazott Tornóczky Anita a #Bochkor vasárnap este látható adásában.


Anita szavait hallva Bochkor Gábor megdöbbent.


„De te használsz parfümöt! Nálam hagytad, amikor szakítottunk, azóta én használom!” – humorizált a műsorvezető. „Én emlékszem, hogy mit használtál!”


Anita tagadta a felvetést, de visszaemlékezve rájött, lehetséges, hogy valóban az övé volt a parfüm.


„Zsenge koromban nem volt még ekkora a probléma, mint most” – gondolkodott el, mire Bochkor rávágta.


„Zsenge voltál akkor, amikor jártunk!”


Bochkor Gábor és Tornóczky Anita közel húsz éve alkottak egy párt, ám két év után békében elváltak az útjaik. Azóta is jó barátságban vannak azonban, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Anita örömmel vendégeskedik rendszeresen egykori kedvese műsorában.