Egy rokkant nyugdíjas szabolcsi férfi kér segítséget, mert nem tud eljutni a rokkanyugdíjáról szóló tárgyalására, mivel nincs autója.


Egy rokkant nyugdíjas szabolcsi férfi kér segítséget, mert nem tud eljutni a rokkanyugdíjáról szóló tárgyalására, mivel nincs autója.Kedves Barátaim!

Ismételten kérném a segitségeteket sajnos ujra bajban vagyok. E Hó 22-én Budapesten a Fövárosi Törvényszéken 11-órakor lesz a tárgyalásom a ROKKANTNYUGDIJAm ügyében a hatalom már 10 éve hogy a rokkantnyugdijamat önkényesen levette 28500Ft-ra havonta ez a pénz még ételre se elég már volt tööb elökészitö tárgyalásom már 3dig éve hogy perbe vagyok a Magyar Álmmal. A segitség abban álna hogy valaki fel vinne Budapestre személygépkocsival vagy kölcsön adna egy autót mivel vezetni tudok Én egy Szabolcsi tanyán élek a Kisvárdai Vasutálomástól 24.Kmre de a vonat a betegségem miat se jó. Vagy lenne egy harmadik lehetöség bérelnék egy autót de ahoz is pénz kéne ami sajnos nincs.Elnézését kérem mindenkinek hogy a nyilvánossághoz fordulok de akiket ismerek senki se segit. Megjegyzem nem csak magamért de minden rokkant embertársaimért is harcolok.

Aki tud tisztelettel kérem hogy segitsen Sajnos bankszámlám nincs mert a végrehajtó zárolta.

SOS:SOS:SOS:

Andrási Sándor András.

4544 Nyirkarász Nyulastanya 234/5sz

Tel +36303488560

Itt a facebook profilja