Kiderült, hogy mibe hunyt el Delhusa Ghjon fiának a felesége..felfoghatatlan, hiszen fiatal egészséges volt..


Kiderült, hogy mibe hunyt el Delhusa Ghjon fiának a felesége..felfoghatatlan, hiszen fiatal egészséges volt..



Felfoghatatlan, szörnyű tragédia! Három hónapos kislánya anyját, élete szerelmét, Nórát gyászolja Delhusa Gjon fia, Maximilien. A családban, a barátok és ismerősök között mindenkit sokkolt az édesanya hirtelen és váratlan halála.


A gyermekükkel magára maradó édesapa felesége Facebook-oldalán osztotta meg a gyászhírt.


– Rettentő fájdalommal szeretném tudatni veletek, hogy drága gyönyörű feleségem, Delhusa-Baranya Nóra a mai napon este fél kilenckor eltávozott közülünk. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki az élete során örömöt és vidámságot hozott az életébe. Számomra az életem értelme volt, ő volt a mindenem. Férje családja és három hónapos kislánya gyászolja – írta a megrendítő sorokat a közösségi oldalon Delhusa fia.


Nóra halálhíre a közvetlen környezetüket is letaglózta. Lapunk úgy tudja, nem koron vírus, hanem egy agresszív, gyors lefolyású betegség miatt hunyt el a fiatal édesanya. Néhány nap alatt történt minden...


– Nagyon friss még, az életem szerelme halt meg, akivel az egész jövőmet terveztem, összeomlott minden körülöttem – nyilatkozta a tragédiától megtörve Maximilien, akit nem hagynak magára a gyászában, sokan próbálják tartani benne a lelket.


Kegyetlen volt a szerelmesekkel a sors, rövid idő adatott meg a határtalan boldogságuknak. Hiszen Nórával mindössze másfél évvel ezelőtt házasodtak össze. Idén január 15-én pedig földön túli volt az örömük, hiszen megszületett szerelmük gyümölcse, a kis Zoé. A fiatal édesanya pedig éppen másnap ünnepelte a születésnapját. Minden olyan szépnek tűnt...


Felfoghatatlan mindenki számára, hogy egy fiatal és boldog családdal ilyen szörnyűség megtörténhet...