Rátámadt a nagyapjára... megölte az unokáját a nagypapa. A Hajdú-Bihar megyei falu lakói nem térnek észhez..


Rátámadt a nagyapjára... megölte az unokáját a nagypapa. A Hajdú-Bihar megyei falu lakói nem térnek észhez..



Késsel megölte unokáját egy férfi Hajdúsámsonban – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.


Rátámadt nagyapjára

Hétfőn, családi vita után egy 32 éves férfi rátámadt a vele egy háztartásban élő nagyapjára Hajdúsámsonban. 

Meghalt az unoka

A dulakodás közben az idős férfi késsel megszúrta unokáját, aki sérüléseibe a helyszínen belehalt. A 76 éves férfi ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

 

Gyilkosság Ajkán

Döbbenetes családi tragédia híre rázta meg március végén Ajkát, ugyanis az 56 éves A. József egy éles eszközzel vette el apjától az életét.


Közel laktak egymáshoz

Ahogyan arról a Kékvillogo.hu is beszámolt, az 56 éves A. József alig kétszáz méterre lakott édesapjától egy családi házban a feleségével és a négy gyermekükkel.


Az örökség miatt balhéztak

Az áldozat unokaöccse a gyilkosság után azt mondta, hogy az idősebb A. József felesége már három éve meghalt, a férfi pedig kihagyta az örökségéből a három fiát. A házát az egyik lányunokájára hagyta. 

A fiúnak is kellett az örökség

A gyászoló rokonok úgy tudják, hogy az örökség kellett volna a fiának is, aki a vagyon miatt képes volt ezt a szörnyűséget is elkövetni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.