Részeg bmw sofőr miatt halt meg Évi, és Gábor. 3 gyermeke gyászolja őt...A vétkes sofőr semmire sem emlékezett kijózanodásakor


Részeg bmw sofőr miatt halt meg Évi, és Gábor. 3 gyermeke gyászolja őt...A vétkes sofőr semmire sem emlékezett kijózanodásakor



Októberben szörnyű baleset történt az 51-es főúton, amelyben egy motoros házaspár a helyszínen meghalt. A balesetet okozó sofőr részeg volt. Most zárult le a rendőrségi vizsgálat, amely megállapította, hogy a két áldozat szervezetében is találtak alkoholt, de ennek nincsen köze ahhoz, hogy halálos balesetet szenvedtek.  


Azonnal meghaltak

2020, október 23-án délelőtt egy autó és két motoros ütközött az 51-es főút 140-es kilométerénél, Dusnok közelében. A baleset következtében a két motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.


Részeg sofőr okozta a halálukat

Az már nem sokkal a baleset után kiderült, hogy a tragédiában egy házaspár vesztette életét, a halálukat okozó sofőr részegen száguldozott, ugyanis a rendőrségi szonda pozitív értéket mutatott.


 

Semmire sem emlékszik

A férfi ráadásul jogosítvány nélkül vezetett, korábban ugyanis hasonló eset miatt elvették azt tőle. Kijózanodásakor semmire sem emlékezett.



Nem engedték dolgozni

A pár két motorja, egy Harley Davidson és egy BMW a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. P. József, akit aznap a főnöke a piálás miatt nem engedett dolgozni, ész nélkül ment az úton.


Évát 3 gyermeke gyászolja

A Kekvillogo.hu is írta, hogy  Évát három felnőtt lánya siratja. Édesanyjuk halála után összeomlottak. Szörnyű helyzetbe került Gábor előző párja, Tünde is: ő a férfival közös fiúkkal és egy tízmilliós hitellel maradt magára.


 

Büntetőeljárás a sofőr ellen

Most fejeződött be a rendőség vizsgálata a baleset ügyében. Az igazságügyi vegyészszakértő az alkoholfogyasztás tényét igazolta, ezért az autó sofőrjével szemben halált okozó ittas járművezetés bűntette miatt folytatták a büntetőeljárást, amit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya átvett.



A motorosok is ittak

A nyomozás során kiderült, hogy a balesetben elhunyt 50 éves Évi és a 44 éves Gábor szervezetében is találtak szeszes ital fogyasztásából származó alkoholt, azonban a szakértő kimondta, hogy a sértettek ittas állapota és a baleset bekövetkezése között ok-okozati összefüggés nincs. A motorosoknak nem volt idejük reagálni a szemből érkező járműre, esélyük sem volt elkerülni az ütközést.


Szabadlábon védekezik a vétkes sofőr

A jelenleg szabadlábon védekező gyanúsított ügyében a főkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.