Törőcsik Mari lánya megtörte a csendet...egyetlen üzenetet szeretne a nyilvánosságnak üzenni


Törőcsik Mari lánya megtörte a csendet...egyetlen üzenetet szeretne a nyilvánosságnak üzenniAz elhunyt színésznő egyetlen lánya, Teréz őszinte és szép szavakkal mondott köszönetet mindazoknak, akik részt vállaltak az édesanyja ápolásában.

A Nemzeti Színház sajtóközleményén keresztül üzent a nyilvánosságnak Törőcsik Mari lánya, Teréz. Az asszony visszavonultan él, sosem vágyott reflektorfényre, így az elmúlt években nem is szerepelt együtt a színésznővel a nyilvános eseményeken, ám az édesanyja mindennél fontosabb volt számára.


„A művésznő lánya, Maár Teréz ezúton is szeretné megköszönni a Szombathelyi Markusovszky Kórház összes alkalmazottjának, illetve dr. Sámoczi Mariannának, hogy az elmúlt öt évben mindent megtettek Törőcsik Mari egészségéért” – fogalmazott a közleményben a Nemzeti Színház sajtóosztálya.


A teátrum ugyanakkor közölte, hogy a színésznő végakarata alapján a temetését szűk családi körben tartják majd.


A művésznő tisztelői azonban leróhatják a kegyeletüket a nemzet színészének emléket előtt a Nemzeti Színház Hajóorrában felállított emlékhelyen április 16-án pénteken 17 órától 21 óráig. A továbbiakban pedig a hét minden napján 10 és 21 óra között.