Tragédia: Meghalt Delhusa Ghjon fiának a felesége...


Tragédia: Meghalt Delhusa Ghjon fiának a felesége...



 Tragédia történt Delhusa Gjon családjában: elhunyt a zenész menye.


Ahogy a Blikk megírta, több magyar sztárral egyetemben Delhusa Gjon is elkapta koronavírust, ami olyan súlyos állapotot eredményezett nála, hogy összesen 23 napot kellett kórházban töltetnie. Nagy fájdalmakról számolt be, jóllehet kezdetben vírustagadó volt, majd miután elkapta a fertőzést, egyik napról a másikra vált pokollá az élete. Ám végül szerencsére sikerült kigyógyulnia a betegségből, amiben segíthetett az is, hogy megszületett második unokája, Zoé, aki egy kis derűt hozott az életébe.


A zenész boldogságát azonban most egy tragédia árnyékolja be, ugyanis három hónappal második unokája megszületése után elhunyt a menye, Nóri. A szörnyű hírt Delhusa fia, Maximilien osztotta meg a Facebookon.


„Rettentő fájdalommal szeretném tudatni veletek, hogy drága, gyönyörű feleségem, Delhusza-Baranya Nóra a mai napon este 9-kor eltávozott közülünk. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki az élete során örömöt és vidámságot hozott az életébe. Számomra az életem értelme volt, ő volt a mindenem. Férje, családja és 3 hónapos kislánya gyászolja” – írta a bejegyzésben.


Delhusa Gjon másik fia, Philipp a Blikk kérdésére megerősítette a családi tragédia hírét.