Elérkezett a nagy nap. Óriási a boldogság, Várkonyi Andrea gyönyörű hófehér ruhában..


Elérkezett a nagy nap. Óriási a boldogság, Várkonyi Andrea gyönyörű hófehér ruhában..



Minden jel szerint igen sok ember fog ma odaülni a tévé képernyői elé, hogy lássák a hosszú idő után visszatérő Várkonyi Andreát.


Bár a tévés-vállalkozó személye kapcsán most leginkább mindenkit egy másik várva várt pillanat, a Mészáros Lőrinccel való esküvő pillanata izgatja leginkább az embereket, (Csak az a cikk, amiben szerepel Várkonyi Andrea gyűrűje, tízezreket érdekelt valamiért) elég valószínű, hogy sokan nézik majd - ha nem is feltétlenül a személye, de a jótékony cél miatt mindenképp a TV2 ma esti műsorát.


Mint megírtuk, Várkonyi Andrea hosszú idő után tér vissza a TV2 képernyőjére, mint a Neked énekelek című jótékonysági gálaest háziasszonya. Néhány napja már mutatott egy fotót a csatorna Várkonyi gyönyörű ruhakölteményéről, aztán egy bemutatkozó videót is kiadtak.

 

A TV2 felkérésének eleget téve Várkonyi Andrea lesz Till Attila és Stohl András mellett a csatorna jótékonysági gálaestjének műsorvezetője. Ma, azaz május 30-án, vasárnap kerül képernyőre a nagyszabású zenés műsor, melyben ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd és a legnagyobb hazai sztárok szórakoztatják a nézőket.


Várkonyi Andrea már nagyon várja a percet, erről tanúskodik az Instagram-oldalán megosztott fotó és bejegyzés is:

"Már nagyon várjuk! 18.55-től Neked Énekelek a TV2-n. Mi már itt vagyunk, este várunk titeket is!"

( Nlc illusztráció )