.

Nagy a baj...Megírta a végrendeletét is Pataky AttilaBár már a végrendeletét is megírta, és az is megfogalmazódott benne, hogyan szeretné befejezni az életét, az Edda frontembere reméli, hogy vár még rá „jó néhány tartalmas és boldog év”.

Testileg és lelkileg is megviselte a koronavírus Pataky Attilát, aki már a végrendeletét is megírta, és az is megfogalmazódott benne, hogyan szeretne meghalni.


„Egy biztos, ha lejár az időm, azt akarom, hogy méltósággal legyen vége. Nem szeretnék a családom terhére lenni. Nagyon szomorú, amikor valaki hosszas betegség és küzdelem után merül örök álomba, a szerettei pedig végignézik, végigasszisztálják a szenvedését. Ezért a legszívesebben úgy mennék el, ahogyan az ausztrál őslakosok idős tagjai teszik: magányosan és félrevonultan szeretném örökre lehunyni a szemem” – árulta el a Metropolnak az énekes, aki ugyanakkor reméli, hogy vár még rá „jó néhány tartalmas és boldog év”. „Addig is szeretnék a jelenben, a mának élni. Nem akarom az időmet elherdálni azzal, hogy a múlton rágódom vagy a távoli jövőn merengek” – mondta.

A zenésznek azt is elárulta, hogy korábban már azt is megtudta, hány éves koráig él majd. „Egy látó barátom mondta el, hogy nyolcvanéves koromig leszek itt a Földön” – árulta el, ugyanakkor hozzátette: „ezek képlékeny dolgok”. „Azt is tudom, hogy 75 és 80 között lesz még egy »kapu«, ahol kiléphetek” – magyarázta Pataky.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak