Rózsaszín kis koporsóban temették el a 6 éves kislányt . Egész Európát megrázta a kicsi halála


Rózsaszín kis koporsóban temették el a 6 éves kislányt . Egész Európát megrázta a kicsi halála



A 6 éves kislány soha többé nem megy nyaralni, az anyja soha többé nem hallja a hangját és soha többé nem fognak az emberek rámosolyogni. A kislányt elrabolták, megerőszakolták és végeztek vele.


Egész Nagy-Britanniának elakadt a lélegzete, amikor a jelentések szerint 2018. július elején nyoma veszett a 6 éves Alesha MacPhail-nek a Bute-szigeten.


Július 2-án reggel 6 óra volt. A nagyszülők vették észre, hogy a kislány szobájának ajtaja nyitva volt. Bementek, de nem találták őt sehol. A gyerek biciklije az udvaron volt, de egyébként sem szokott meglógni soha. 06:23-kor a nagymama betelefonált a rendőrségre, majd riasztották a kompkikötő személyzetét is. Rengeteg embert mozgósítottak, akik mind a kislány keresésére indultak.



A testét néhány nappal később találták meg egy erdőben. A rendőrség hamar kiderítette, hogy egy 16 éves fiatal volt a tettes. Egy biztonsági kamera felvétele által lett gyanús. Később a rendőrök a telefonjában olyan Google kereséseket találtak, hogy “Miként lehet eltüntetni a DNS-t” stb.

 

A borzasztó tragédia nem csak a lány szülővárosát sokkolta, hanem egész Európát. Senki sem hitte volna, hogy bárki képes ilyen kegyetlenül ártani egy csöppségnek.


A tettest Aaron Campbell-nek hívják. 27 évre ítélték.



A szülők természetesen azóta sem tudtak megbékélni egy ilyen veszteséggel. A temetésen arra kérték a gyászolókat, hogy rózsaszínű ruhában jöjjenek.


A 6 éves gyermek édesanyja, Georgina Lochrane virágmintás ruhát viselt. A kislány koporsója szintén rózsaszín volt és unikornisok díszítették. A szertartás alatt végig zene szólt és szappanbuborékok lebegtek mindenütt.


Az anyuka megható szavakkal búcsúszott a kislánytól!


“Kislányom! Még mindig nem hiszem el, hogy elmentél. Minden nap, egyre nehezebb nélküled. Egy dolog biztossá vált mindannyiunk számára. A hercegnők a mennybe repülnek.”



A szülők fájdalma leírhatatlan. Sőt! Semmilyen formában nem lehet szavakba önteni. Egy jobb világban talán senkinek sem kellene ilyet megtapasztalni.