Saját anyja tette nyomorékká a lányát, hogy segélyt vehessen fel rá, ingyen házat és kocsit szerzett..a lány végzett az anyjával


Saját anyja tette nyomorékká a lányát, hogy segélyt vehessen fel rá, ingyen házat és kocsit szerzett..a lány végzett az anyjával



Az egész világot megrázták a történtek. Egy igazi horrorsztori, amelyről még dokumentumfilm is készült. Ez angol nyelven elérhető Youtubeon. Mi is belinkeltük a cikk végén.


Dee Dee Blanchardot sokan ismerték. Nem csak a környezete, hanem egész Amerika, hiszen gyakran szerepelt meg a televízióban. A közvélemény teljesen meghűlt, amikor kiderült, hogy a 48 éves nővel végzett valaki.

 

A nő az egész világgal elhitette, hogy Gypsy Rose nevű kislánya számtalan súlyos betegséggel küzd. Ennek köszönhetően kaptak egy berendezett házat, kocsit, ingyen utazhatott és bárki szívesen vendégül látta.


A dolog felettébb gyanús volt, de mindenki hitt nekik. Dee Dee szerint a lányának izomsorvadása, leukémiája és még egy sor rejtélyes betegsége volt. Állítólag több rettenetes orvosi beavatkozáson esett már át Rose, de végül kiderült, hogy a kislány teljesen egészséges.


Vagyis annak született, de annyi gyógyszerrel tömte az anyja, hogy szinte soha nem volt egy tiszta pillanata. A tudata teljesen a homályba veszett. Az egyik gyógyszertől még a fogai is kihullottak.


Ahogy Rose egyre csak nőtt, úgy lett egyre gyanúsabb az őt körülvevő dolog. Kezdett egyre világosabbá válni, hogy az anyja kegyetlen és elszigeteli a világtól. Egyszer megpróbált megszökni, ami miatt az anyja egy fogassal verte meg és csengőket kötött az ajtóra, hogy hallja, ha a gyerek kimegy a házból.



Rose titokban csinált magának egy Facebook-profilt. Itt ismerekedett meg egy Nick Godejohn nevű sráccal, aki 24 éves volt akkoriban. Kapcsolatuk olyannyira elmélyült, hogy a lány rávette a fiút, hogy végezzen az anyjával. Erre 2015-ben került sor. Gypsy Rose a fürdőszobában volt, amikor a Nick a házba lopódzva leszúrta az anyját.


Pár nappal később tartóztatták le őket. Az emberek ekkor tudatosultak a szörnyű igazságról, miszerint az anyja kegyetlensége vette rá a lányát erre a szörnyű tettre. Gypsy Rose 10 év börtönt kapott, Nick-et pedig életfogytiglanra ítélték.