13 éves kisfiút gázoltak el Budafokon. Azonnal meghalt, újra kellet éleszteni rögtönJárókelők élesztettek újra egy 13 éves fiút, miután elütötte egy autós Budafokon. A fiatal egy jármű takarásából szaladt ki az úttestre, a sofőr pedig már nem tudott megállni és elütötte a kisfiút.


Elgázoltak egy 13 éves kisfiút

Egy busz mögül szaladt ki az útra egy 13 éves fiú Budafokon, amikor az éppen érkező autós már nem tudott megállni, és elgázolta őt. A fiatal tinédzser a baleset következtében elvesztette az eszméletét, nem lélegzett. Egy épp arra járó ápolónő és egy férfi közösen mentette meg az életét – számolt be a balesetről a Tények.


Nem tudott megállni az autós

“A kisfiú átfut a busz mögött, és egyből elütötte a kocsi, és azt láttam, hogy repül” – mondta Bíró István, akinek a szeme előtt gázolták el a tinédzsert. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

 

Rossz volt nézni

A szerencsétlenség helyszínén tartózkodó férfi elmondta, hogy nagyon megviselte a baleset. “Még a mai napig is nagyon rossz. A szemem előtt van, ahogy repül szerencsétlen” – nyilatkozott megtörten a férfi.

 

Busz háta mögül futott ki az úttestre

Miután a kisfiú leszállt a buszról, a jármű takarásából az útra szaladt. Az autós már nem tudott megállni. “Teljesen a busz háta mögül jött ki” – magyarázta a férfi.


Padkára zuhant

A kisfiú az út melletti padkára zuhant, ekkor István kollégája azonnal odarohant segíteni. “Nem mozgott, nem volt pulzusa, nem vett levegőt” – mesélte a szörnyűséget István munkatársa, aki azt is hozzátette, hogy egy hölgy is odament segíteni.

 

Közösen élesztették újra

A férfi azt is elmondta, hogy a nő mellkaskompressziót alkalmazva elkezdte pumpálni a gyermek testét. István kollégája eközben figyelte a fiú pulzusát.


Sikerült az újraélesztés

A járókelők hosszú percekig küzdöttek a fiú életéért. Körülbelül 5-10 mellkaskompresszió után megérkezett a légzés, azonban a gyermek még így is nagyon rosszul volt. “A szemei föl voltak teljesen akadva” – mondta a férfi.

 

Megérkeztek a mentők

Mire kiértek a baleset helyszínére a mentők, a gyerek már lélegzett, de életveszélyes állapotban volt.

 

Négy mentő indult segíteni

“A helyszínre négy mentőegységet, köztük speciális gyermekmentőt is riasztottunk. A gyermek eszméletlen állapotban volt, koponyasérüléseket, belső sérüléseket és végtagsérüléseket is szenvedett” – tájékoztatott Győrfi Pál, aki hozzátette, hogy a mentők a helyszíni állapotstabilizálás után életveszélyes állapotban szállították kórházba a kisfiút.